Збій у роботі Київстар: покрокова інструкція, як абонентам залишатися зі зв’язком та Інтернетом

На даний момент абонент не може прийняти дзвінок. Таку фразу сьогодні вранці почуло чимало українців, які є користувачами мережі "Київстар". В оператора виник масовий технічний збій.

Сьогодні вранці тисячі абонентів мобільного оператора “Київстар” зіткнулися з непередбаченим викликом, коли зв’язок обірвався масовим збоєм у мережі. Зафіксовані труднощі зі телефонними викликами та спостерігаєтьс відсутність інтернет-з’єднання. Це все викликало хвилю нерозуміння та обурення серед абонентів, які виявили проблеми у різних регіонах, включаючи столичний Київ.

Українці у соціальних мережах активно діляться своїм негодуванням та враженнями від тимчасової втрати зв’язку. За повідомленнями, проблеми охопили не лише мобільний, а й домашній інтернет, адже користувачі скаржаться на недоступність послуг усіх напрямків.

Однак, на жаль, оператор “Київстар” наразі утримується від розголошення конкретних причин неполадок. У мережі — лише обіцянка про активну роботу фахівців над відновленням додає розуміння ситуації. Термін завершення робіт залишається невизначеним, залишаючи абонентів у стані невизначеності та очікування. Лише час покаже, як швидко вдасться відновити повноцінне функціонування мережі “Київстар” та врегулювати ситуацію для заспокоєння користувачів.

Цікаво, що деякі телеграм-канали повідомляють, що в офісі оператора на даний момент присутні правоохоронці. Проте, офіційних коментарів від компанії, її представників чи тих же правоохоронних органів поки що не надходило стосовно цієї інформації.

Масовий збій у роботі Київстару: коли відновиться зв’язок

UPD: Як налаштувати зв’язок вручну — інструкція не працює

Якщо ви стали також заручником цієї ситуації, раніше пропонувався варіант, як налаштувати зв’язок вручну. Ось таку нескладну коротку інструкцію поширювали у мережі.

Масовий збій у роботі Київстару: коли відновиться зв’язок

Вже є повідомлення про те, що всі інструкції — не дієві.

Налаштувати мережу не получиться

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини