Людина-павук в реальному житті: порятунок маленького хлопчика

Шокуючий публіку випадок стався у Франції, Париж, коли чоловік, що проходив повз, героїчно врятував маленького хлопчика.

Що ж сталося?

Нелегальний іммігрант з Малі Мамуд Гассама ризикував своїм життям заради порятунку абсолютно незнайомої йому дитини, яка витає на перилах п’ятого поверху. Малюк проживав на 7м поверсі цього будинку зі своїм батьком, отже він пролетів вже два поверхи і зумів зачепитися за балкон квартири на п’ятому поверсі. Мати дитини після в інтерв’ю розповіла, що батько хлопчика ніколи не мав звичку наглядати за ним і піклуватися в цілому, так що те, що малюк вижив – велика удача і неймовірні зусилля Мамуд Гассама.

Мамуд Гассама лізе по балконах до хлопчика
Мамуд Гассама лізе по балконах до хлопчика

На балконі поруч стояв сусід чоловік, який злегка притримував малюка весь цей час. Здавалося б, міг би і сам витягти дитину назад в квартиру, однак за словами чоловіка це було важко, адже балконна перегородка між квартирами могла перешкодити. Сусід вирішив не ризикувати життям хлопчика і лише утримував його. Благо, що повз проходив Мамуд Гассама, який і врятував дитину.

Хлопець ні секунди не вагався – як тільки він побачив натовп народу внизу і малюка, висить на волосині від смерті, то не роздумуючи кинувся на будівлю, швидко видряпуючись по балконах на п’ятий поверх як справжня Людина-павук. Мамуд миттєво опинився на балконі поруч з хлопчиком і врятував малюка під загальне захоплення публіки. Пізніше рятувальники визволили і чоловіка, і дитину з квартири на п’ятому поверсі.

Що ж було далі?

Мамуд Гассама в Єлисейському палаці
Мамуд Гассама в Єлисейському палаці

За французькими законами батькові загрожує до двох років позбавлення волі і штраф в розмірі до 30ти тисяч євро. А ось Мамуде Гассама пощастило більше – він був запрошений в Єлисейський палац Еммануелем Макроном, який особисто подякував іммігранту за проявлений героїзм, вручив йому почесну медаль і пообіцяв нагородити громадянством Франції, яке Гассама все ніяк не міг отримати і проживав в країні нелегально.

Як ви бачите, герої існують у реальному житті і оточують нас всюди, потрібна лише ситуація, де звичайна людина зможе проявити свою мужність і шляхетність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини