Здорова краса: засоби по догляду за шкірою, які можуть не працювати

Целюліт, проблемна шкіра, вугрі - порахуйте, скільки грошей ви витрачаєте на купівлю косметичних засобів, які обіцяють вирішити ваші проблеми зі шкірою. Ми допоможемо вам трішки зекономити і розповімо про засоби по догляду за шкірою, які насправді не працюють!

Антицелюлітний лосьйон

Лосьйон – це зволожуючий крем, який може зволожувати вашу шкіру. Це може зробити її більш гладкою. Антицелюлітний препарат з кофеїном може надовго затягнути поверхню вашої шкіри. Це може зробити ваш целюліт візуально непомітним, але він цього ви його не позбудетесь. Лосьйон не може потрапити досить глибоко під шкіру, щоб розщепити ваш жир.

Спробуйте це замість цього: Порадьтеся з дерматологом. Існують способи лікування, які можуть зробити ваш целюліт менш помітним.

Антицелюлітний крем
Антицелюлітний крем

Маски з активованим вугіллям

Активоване вугілля може поглинати отрути або ліки у вашому шлунку. Але дослідження обмежені тим, як деревне вугілля може допомогти вашій шкірі. Деякі продукти, як маски для обличчя, можуть навіть містити шкідливі компоненти. Завжди спочатку перевіряйте маску на невеликій ділянці свого тіла.

Спробуйте це замість цього: Ви можете позбутися від бруду та бактерій, просто промивши обличчя водою та ніжним миючим засобом.

Крем для очей

Креми з вітаміном С або гідрохіноном можуть освітлити пігмент під очима. Але це не полегшить темні кола від видимих ​​кровоносних судин. Шкіра під очима тонка. Ви можете помітити більше синюватого відтінку у старшому віці. Це також може статися, якщо у вас алергія або ви зневоднені.

Спробуйте це замість цього : пийте воду і лікуйте алергію. Зверніться до дерматолога за додатковою допомогою.

Натуральні масла від прищів

Какао-масло, масло ши та кокосове масло можуть бути хорошими зволожуючими засобами. Але вони на масляній основі, а це означає, що ви, можливо, не захочете їх використовувати на обличчі. Вони можуть закупорити ваші пори. Якщо ви змащуєте олією прищі, вони можуть погіршитися.

Спробуйте це замість цього: ви можете обробити свої прищі бензоїловим перекисом або саліциловою кислотою. Якщо ваші прищі більш важкі, поговоріть зі своїм дерматологом про ретиноїди, антибіотики та гормональну терапію.

Натуральні масла від прищів
Натуральні масла від прищів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини