Як з часом змінилися богині української сцени: фото Білик, Руслани, Камінської та інших до і після пластики

Будь-який шоубізнес має свої стандарти краси. Український — не виняток. Наші зірки борються за свої славу та популярність, намагаючись зберегти власну красу надовше. Часто для цього вони вдаються до пластики. Так усе ж таки хто з українських зірок "прикрашав" себе таким чином та наскільки вони змінилися?

Пластичні операції — один із найпопулярніших методів збереження власної краси. Хтось називає їх благословінням, а деякі навіть чути про них не можуть. Проте для найвідоміших зірок лише найкраще, тому не одна богиня українського шоубізнесу лягла під ніж пластичного хірурга, щоб симпатичніше виглядати на світлинах та своїх концертах. Отже, хто вони та що в собі змінили наші зірки?

Ірина Білик

Ірина Білик змінила свою зовнішність за допомогою пластичних операцій
Ірина Білик змінила свою зовнішність за допомогою пластичних операцій

Вона відверто зізнається, що зробила собі декілька пластичних операцій. Перша з них відбулась у 30 років, коли співачка неодноразово чула, що після народження дитини вона не зможе повернутися на сцену. Тоді виконавиця багато плакала, через що спадкові від батька “благальні” очі почали вирізнятися на обличчі зірки.

Після того, як другий президент України Леонід Кучма одного разу запитав в Ірини Білик чому в неї такий сумний вираз обличчя, співачка вирішила кардинально змінювати свій зовнішній вигляд. Одним походом до пластичного хірурга вона не обмежилася. Уже з часом відома співачка зробила собі ринопластику, бо, як стверджує артистка, має грузинське коріння, яке дало про себе знати.

Зірка Ірина БІлик в молодості й нині
Зірка Ірина БІлик в молодості й нині

Також Білик не нехтувала таким доглядом за собою і надалі, тому продовжувала робити підтяжку обличчя та уколи краси.

Руслана

Ін'єкція у губи виконавиці
Ін’єкція у губи виконавиці

Руслана звернулась до пластичного хірурга, щоб трохи оновити свою зовнішність. Ідеться не про кардинальні зміни, а лише про уколи гіалуронової кислоти в районі губ.

Співачка не приховує той факт, що робила пластику. Руслана Лижичко відверто ділиться тим, що їй захотілося освіжити обличчя та свою зовнішність, тому вона зробила ін’єкцію.

Слава Камінська

Як змінилася Слава Камінська після пластичних операцій
Як змінилася Слава Камінська після пластичних операцій

Співачка також відверто розповідає, що втрутилась у свою зовнішність шляхом пластики. У рішучості в прийнятому рішенні учасниця дуету “НеАнгели” почала переконуватись, коли її шанувальники почали виготовляти колажі з тим, як вона виглядала до та після.

Узагалі Слава Камінська капітально змінила свою зовнішність. Оновлена співачка схудла, збільшили розмір грудей та зробила ринопластику.

Софія Ротару

Софія Ротару в молодості й нині
Софія Ротару в молодості й нині

Співачка не втручається радикально у свою зовнішність хірургічним методом, але все ж таки спробувала на собі корекцію носа й підтяжку шиї та брів. Софія Ротару бореться з усіма ознаками старіння, хоча її ж фанати часто реагують на ці зміни не так, як би того хотілось — вони переважно залишають негативні коментарі стосовно таких нововведень у її зовнішньому вигляді.

Аліна Гросу

Аліна Гросу до і після пластичної хірургії
Аліна Гросу до і після пластичної хірургії

Співачка також відкрита до змін у своїй зовнішності. До свого 25-річчя Аліна Гросу вже встигла видалити ділянки жиру на щоках, вколоти підборіддя, підтягти очі та збільшити свої губи. І це далеко не повний перелік змін на тілі виконавиці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини