Перекроїла себе до невпізнаваності: співачка MamaRika поділилася результатом омріяної пластики

Зовсім нещодавно MamaRika розповіла про плани на свою зовнішність. Зірка вирішила зробити пластичну операцію в зоні грудей і поділилася результатом зі своїми підписниками.

Кожна жінка хоче виглядати бездоганно. Хтось намагається сприймати себе зі своїми недоліками, а хтось прагне активно виправити все, що не подобається в собі завдяки косметологічним втручанням. Українська співачка MamaRika стала однією з тих, хто не сприймає свої недоліки і виправляє їх. Днями зірка розповіла про пластичну операцію, а тепер у соціальних мережах починає показувати результат зробленої роботи.

Після операції на груди потрібно носити спеціальний топ-бандаж, який не дає вільно рухатися для того, щоб не покшодити шви і вразливу тканину в зоні грудей. Реабілітація в кожного проходить по-різному, але так чи інакше, зняти цей бандаж можна лише тоді, коли дозволить лікар. Самостійно краще такі рішення не приймати. MamaRika опублікувала фотографію у такому бандажі тілесного кольору і познайомила прихильників зі своїми новини “подружками”.

“Знайомтеся з дівками! Це Зіна і Клавдія”, – жартує співачка.

Співачка MamaRika показала результат пластики
Співачка MamaRika показала результат пластики

Пізніше стало відомо, що зірка зробила не лише мамопластику. Оскільки MamaRika народжувала дитину шляхом кесарів розтину, в неї залишився шрам і живіт виправ так, що зірці це дуже не подобалось. Саме тому було прийняте рішення провести додаткову корекцію живота, щоб почувати себе краще і подобатись собі у відображенні дзеркала.

Прихильники співачка не дуже оцінили її рішення зробити пластику грудей. Користувачі Мережі кажуть, що такі рішення – це не про любов до себе, а втеча від себе справжньої і небажання приймати себе такою, як ти є. MamaRika на такі коментарі вирішила не реагувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини