“Сумую за сукнями”: Надя Дорофєєва зізналась прихильникам, чому в стосунках з Кацуріним перестала носити сукні

Надя Дорофєєва раніше часто з'являлась на публіці в вишуканих та гарних сукнях, але прихильники помітили, що вона вже давно перестала їх носити і поцікавились, чому.

Українська співачка Надя Дорофєєва точно вміє приголомшити публіку своїм вбранням, навіть якщо це буде звичайна хатня піжамка. Дівчина тямить в моді та підбирає ті речі, що їй найбільше подобаються, але зараз її вибір впав на більш комфортні речі, ніж просто стильні. Надя почала носити широкі джинси, футболки, худі, лонги разом з кросівками та об’ємними куртками.

Звісно, не завжди Дорофєєву можна було побачити в такому домашньому вбранні, сукні не зникли з її гардеробу ,але зараз вона їх не носить. Співачка пояснила причину відмови від святкового вбрання. Прихильники мали змогу поспілкуватися з дівчиною та задати їй декілька запитань. Одним з таким запитань було про одяг.

Надя Дорофєєва розповіла, чому перестала носити сукні
Надя Дорофєєва розповіла, чому перестала носити сукні

Надя розповіла, що її кохання до одягу почалося ще з самого дитинсьва. Вони з мамою їздили на ринок і ходили там до самого вечора. Як каже співачка, вони за цілий день могли купити лише одну річ, але це була саме та річ, що була варта уваги. Її мама намагалася допомогти Наді найти свій власний стиль і купувала речі не такі, як в всіх. Завдяки мамі дівчина так полюбила гарно одягатися.

“Не вистачає твоїх дівчачих образів з сукнями”, – пишуть прихильники співачці.

Вона відповіла, що її сукні, як і спокійне життя цілої України, залишилось десь на початку 2022 року. Це й стало причиною, чому Надя не одягається в сукні та не хизується красивими образами. В цьому немає ніякої потреби, бо не це зараз саме те, що хочуть бачити українці в соціальних мережах. Набагато важливіше допомогти українським війсковим наблизитися до перемоги, а не красуватися на сторінках соціальних мереж у вишуканих вбраннях.

Популярне

Подібні новини