Бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін присвятив нове тату свині: співачка пояснила, що означає свіжий малюнок

Коханий відомої української співачки нещодавно зробив доволі цікаве татуювання. Надя Дорофєєва припустила, яка значення має новий малюнок на тілі її бойфренда

Відома українська співачка Надя Дорофєєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала нову фотографію. На свіжому кадрі знаменитість “засвітила” татуювання, яке зовсім нещодавно зробив її бойфренд, київський ресторатор і блогер Михайло Кацурін. Артистка ніжно обійняла свого коханого, поки той підійняв рукав футболки, аби тату було краще видно.

На кадрі можна помітити, що Михайло Кацурін зробив татуювання із зображенням емоджі, якими люди спілкуються в соціальних мережах. Надя Дорофєєва спершу не пояснювала, що означають дивні малюнки на руці її хлопця, тому фанати почали здогадуватись самостійно. Артистка поділилась найкумеднішими припущеннями підписників.

Михайло Кацурін зробив нове татуювання на руці
Михайло Кацурін зробив нове татуювання на руці

У відповідь на опубліковану Надією Дорофєєвою історію шанувальники буквально змагались, у кого краще почуття гумору та гостріший розум. Так, фанати почали вигадувати кумедні історії на основі зображених на руці Михайла Кацуріна емоджі. Одна з підписниць навіть придумала доволі романтичну розповідь – хлопець закохався в усмішку дівчини, зробив їй пропозицію та переїхав жити до неї додому. Не менш веселим виявилось припущення, що Кацурін використав мову Андрія Єрмака, коли вигадував нове тату.

Пізніше бойфренд Наді Дорофєєвої вирішив підтримати естафету гумору та жартома пояснив на своїй сторінці справжнє значення нового татуювання. Ресторатор вигадав історію про гоління котів й трансплантацію сердець, яка насправді нічого не означала, втім звучала кумедно. До слова, справжнього меседжу тату шанувальники так і не дізнались.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін пожартували про сенс нового тату ресторатора
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін пожартували про сенс нового тату ресторатора

Нагадаємо, що відома українська співачка вже понад рік зустрічається із київським ресторатором і блогером Михайлом Кацуріним. Незадовго після початку повномасштабної війни Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення. Ще пізніше стало відомо, що колишні чоловік і дружина закрутили роман зі своїми друзями. Дорофєєва почала зустрічатись із Кацуріним, а Дантес – із Кацуріною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини