“Ми купуємо два будинки”: Катя Осадча вразила несподіваним надбанням за мільйони гривень у нелегкі часи

Катерина Осадча зробила резонансну публікацію на своїй сторінці в Інстаграмі. Зірка заявила про недешеву покупку нерухомості, вартістю мільйони гривень.

Популярна ведуча, а нині громадська діячка, Катерина Осадча, збентежила заявою багатьох. Зірка розповіла про покупку двох будинків за шалені кошти. Знаменитість обґрунтувала необхідність придбання нерухомості у воєнний час, і все виявилося не так просто.

Катерина Осадча зізналась, чи вагітна вона четвертою дитиною від Юрія Горбунова
Катерина Осадча розповіла про важливе надбання

Дружина Юрія Горбунова розповіла, що дома було придбано не для неї чи її близьких. Виявляється, тривалий час вона спільно з благодійним фондом “Твоя опора”, збирали кошти на житло для багатодітних родин, які втратили все через війну.

“Крута новина !!!!! Ми купуємо одразу ДВА будинки для двох багатодітних родин!! Новина, що змусила мене знову повірити в кругообіг добрих справ!”, — натхненно розповіла Катерина.

Ведуча розповіла, що такий задум би не реалізувався без допомоги крупних компаній, зокрема Група Креді Агріколь, яка спрямувала 3,2 мільйона гривень для придбання нерухомості. Крім цього, Осадча закликала донатити всіх небайдужих, аби швидше порадувати знедолених українців з дітками ключами від нової оселі. У коментарях прихильники відповіли теплом, написавши:

  • “Скажіть, а скільки діток і який вік? Хочу для них приготувати смаколиків без цукру і цукрозамінників”
  • “Клас. Нарешті гарні новини у стрічці”
  • “Яку добру справу ви робите! Неймовірно!!!”

Втім, як і завжди знайшлися незадоволені користувачі мережі, які зазначили, що краще б відновили сільські покинуті хати замість того, щоб будувати нові дома.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення Катерина Осадча активно займається проєктом з пошуку зниклих людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини