Міша Кацурін вдома не вечеряє: Володимир Дантес натякнув, що Надя Дорофєєва не вміє готувати

Шлюб Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої розпався ще у 2022-му році, проте, прихильники активно обговорюють стосунки знаменитостей і по нині, особливо побут колишніх.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва минулого року приголомшили всіх, оголосивши про своє розлучення. Знаменитості багато часу провели разом, фанати пророкували їм поповнення у родині, але згодом виявилося, що співачка покохала друга своєї сім’ї, Михайла Кацуріна.

Для її колишнього це стало справжнім ударом, адже він навіть не підозрював, що обраниця піде до чоловіка, якого вважав другом.

У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами
У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами

Як жили шлюбом Володимир Дантес і Надія Дорофєєва?

Знаменитості, попри свої образи не часто розповідали всі подробиці свого особистого життя. Втім, за словами Володимира раніше у них були поділені обов’язки стосовно ведення господарства. І хоча за Надією закріпилися суто “жіночі” хатні справи, проте, вона ніяк не хотіла готувати.

До речі, новий обранець співачки також став до приготування страв. Михайло — ресторатор, і тому не дивно, що він звик готувати навіть для найвибагливіших гурманів.

Надя Дорофєєва зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним у польському ресторані
Надя Дорофєєва зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним у польському ресторані

Цікаво, що після 6-ти років спільного життя, Дантес розповідав, що далеко не побут зруйнував їхні стосунки. Ще перед війною він відчув, що почуття згасають і ставало між закоханими все менше спільного. Була інформація про те, що вони планували пожити нарізно, але через війну рішення відклали.

Після розлучення і Надя, і Вова знайшли собі майже одразу пари. Артист зійшовся з Дашею Кацуріною, також подругою своєї родини. Він дуже добре прийняв діток коханої від її першого чоловіка.

Нагадаємо, що власних малюків у подружжя Дантеса і Дорофєєвої не було. Виконавці говорили, що просто морального до цього не готові.

Популярне

Подібні новини