Поки Винник судиться за сторінку в Інстаграм, Дорофєєва і Кацурін одружилися, а Козловський пішов на фронт

Передостанній тиждень червня ще не скінчився, а вже подарував нам чимало цікавих подій. Дізнайтеся все про те, чим жила наша естрада та що цікавого сталося у житті знаменитостей.

Астрологи та езотерики стверджують, що тиждень, на який припадає День літнього рівнодення — дуже сильний енергетично. Переконатися можна на прикладі наших українських знаменитостей, чиї зміни у житті вразять кожного.

Надія Дорофєєва готується до другого весілля

Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва зіграли весілля з Михайлом Кацуріним

Українські медіа розбурхали мережу новиною про таємне весілля колишньої дружини Володимира Дантеса. З посиланням на блогера Богдана Беспалова, у ЗМІ розповідається, що відзначали одруження таємно, а гостям начебто заклеювали навіть камери смартфонів. На урочистість запросили серебрітіз, зокрема продюсерку Ірину Горову.

Мовчазний Олег Винник планує судитися

Олег Винник повернувся в медіа-простір

Олег Винник відзначився також цього тижня. У мережі було анонсовано перше інтерв’ю співака, який вирішив розповісти про свою недугу і від’їзд за кордон. На фоні цього спливла також інша цікава інформація про знаменитість. Виявляється, артист буде розбиратися у правовому полі з проблемою доступу до його сторінок у соціальних медіа та видалені публікації.

Віталій Козловський пішов на фронт

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку

Співак Віталій Козловський нещодавно опублікував фото отримання повістки. У мережі виникла справжня дискусія про те, чи не є це черговим піар-ходом. Втім, знаменитий чоловік, як виявилося, зовсім і не жартував. Він записав прощальне відео з цивільного життя та розповів, що перед тим, як відправиться визволяти Батьківщину, буде навчатися військовому ремеслу та буде проходити підготовку. Куди поїде бити ворога — поки не відомо, адже по переду лише полігон та гартування у воєнних умовах.

Популярне

Подібні новини