Ідеальна вечеря: Надя Дорофєєва показала, як для неї готує Михайло Кацурін. Заступник Дантеса справжній ґазда

Надя Дорофєєва цього року вдруге вийшла заміж і вже поділилася першими позитивними враженнями від подружнього життя. Михайло Кацурін дуже старається заради коханої.

Надя Дорофєєва ошелешила всіх цього року: спершу розлучення з Дантесом, а далі — яскраве весілля з Михайлом Кацуріним. Подію селебриті певний час намагалися зберегти у таємниці, але хіба можна щось притаїти від прихильників, які ще до церемонії вже говорили про те, що буде офіційний шлюб у цих зірок?

Цікаво, що досі співачка разом з милим не показала всіх кадрів з церемонії, але при цьому показує своє особисте життя у мережі. Нещодавно зірка поділилася дуже милим моментом: коханий приготував їй гарну вечерю.

Це й не дивно, адже пан Кацурін — відомий у Києві ресторатор, який ще давно експериментував з кухнями народів світу, відкривши у столиці заклади східного харчування.

Надя Дорофєєва показала вечерю, яку приготував Михайло Кацурін

Чи спілкується Надя Дорофєєва і Михайло Кацурін з Дашею Кацуріною та Володимиром Дантесом?

Сама артистка майже не розповідає про взаємини з екс-чоловіком та колишньою подругою. А ось Володимир Дантес не стримався і висловився в інтерв’ю Маші Єфросиніній про те, що насправді тільки Даша підтримує зв’язки з Мішею. Все через спільний бізнес та діток, яких пара попри розрив шлюбу продовжує виховувати разом.

У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами
У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами

Надя ж сконцентрувала на нових стосунках і своєму новому житті.

Чи змогла Надя Дорофєєва прийняти дітей Михайла Кацуріна?

На разі ні співачка, ні її новий чоловік не підіймають цієї теми. Минулого року Дорофєєва кілька разів засвітила у сторіз, що буває вдома, коли в її обранця настає черга глядіти малюків. Проте, сама вона ентузіазму стосовно виховання чужого сина і дочки не проявляла.

Цікаво, що у самої співачки у першому шлюбі діток не було, а на всі питання про поповнення у родині вона відповідала, що поки не відчуває, що морально готова до материнства.

Популярне

Подібні новини