“Протермінована Барбі”: Алла Пугачова вразила новою підтяжкою обличчя та нестандартним образом ляльки

Примадонна та улюблениця мільйонів Алла Пугачова знову на перших шпальтах новин. Зірка вийшла у світ разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, вразивши всіх змінами у зовнішності.

Алла Пугачова — знову молодіє. Ця популярна фраза вже давно стала візитівкою дружини Галкіна, яка попри вік ретельно стежить за собою та не гребує підтяжками. Зірка не соромиться того, що їй дійсно доводиться ставити до кардинальних методів, аби повернути собі вроду та зізнається, що дійсно постаріла.

Втім не всі готові до того, що жінка, якій за 70 може експериментувати із зовнішністю.

Алла Пугачова розсекретила, що палить
Алла Пугачова показалася на людях після нової підтяжки обличчя

Алла Пугачова пішла стопами Мадонни?

Мабуть, лідеркою за кількістю згадок про пластичні операції, підтяжки і ліпосакції є світова зірка Мадонна. Вона не соромиться своїх експериментів та показує, що жінка може вбиратися, як сама того забажає і це не залежить від її віку.

Стереотипи ламає і Алла Борисівна, яка вийшла у світ у яскравому рожевому подовженому піджаку, а волосся зібрала догори у пальму. Руки прикрасила чорними мережевними перчатками. А ось у мережі скептично поставилися до такого стилю і вроди Пугачової.

Однією з перших кадри на своєму телеграм-каналі “Курвамати” опублікувала Монро, приправивши їх підписом у стилі свого гумору:

“Трохи протермінована Барбі рашн едішн”

Алла Пугачова показалася на людях після нової підтяжки обличчя

У коментарях підписники активно обговорюють вихід Примадонни. Хтось вважає, що зірка виглядає насправді гарно, а комусь її образ “не зайшов”:

  • “Алла гарно виглядає на свої роки!!! Чудова пара”
  • “Джокер”
  • “Та блін, їй же під 80. А люди хочуть бачити її вічно молодою? Ну всі ми старіємо, маємо на це право. І вона прожила досить гідне життя, на відміну від більшості її росіянських колег. Хай доживає свого віку, нам воно не треба. Є свої виконавці, свої проблеми”
  • “А прострочку можна ввозити в країни ЄС?”

Популярне

Подібні новини