Надя Дорофєєва відверто розповіла, що завагітніти від Кацуріна у неї тепер не вийде: “Це неможливо”. Деталі

Співачку Надю Дорофєєву нещодавно запідозрили у вагітності. Артистка розвіяла ці чутки і поділилася особистим, розповівши, чому у неї зараз не може бути дитини.

Останніми днями інформаційний простір облетіла чутка про вагітність української співачки Надії Дорофєєвої. Однак, як виявилося, ця інформація була помилковою. Надя особисто підтвердила, що на цей момент вагітність не входить в її плани і навіть, як доказ, показала свій абсолютно плаский живіт.

За останніми повідомленнями блогер Богдан Беспалов опублікував цю інформацію, за якою начебто співачку помітили в жіночій консультації, що викликало хвилю сенсаційних заголовків. Проте екс-дружина Володимира Дантеса вирішила відкрити правду та роз’яснити все, як є.

Надю Дорофєєву побачили у жіночій консультації

Вона пояснила, що на цей час їй важливо концентруватися на власному фізичному та психологічному здоров’ї, відпочити від стресу, взяти відпустку, аби завагітніти.

З врахуванням нашого графіка та постійних виступів, а ще й роботи на зйомках проєкту “Голос країни” — це зробити вийде навряд чи.

“Це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”, — поділилася думками Надя.

Варто зазначити, що артистка вже отримала статус мачухи, у неї є пасинок і пасербиця, діти нового обранця Михайла Кацуріна. Проте, як вдалося зірці побудувати стосунки з малюками, а найголовніше з їхньою мамою, своєю колишньою подругою — велике питання, на яке селебріті не поспішає давати відповіді. До слова з батьком Даша Кацуріна не обмежує карапузів у спілкуванні.

Надя Дорофєєва розповіла про своє ставлення до Івана Клименка
Надя Дорофєєва розповіла, чому не може мати дітей

Втім, Дорофєєва вже відкрила правду про чутки щодо поповнення. Важливо пам’ятати, що рішення про появу дити — це особисте та важливе, і його слід прийняти тільки тоді, коли самі батьки вважають, що настала відповідна пора.

Популярне

Подібні новини