Готую запечену рибу по-новому: побила всі рекорди у порівнянні з іншими. Треба лише пару інгредієнтів

Приготувати повноцінну вечерю без зайвої мороки та клопоту можна завдяки придуманому кулінарами "рукаву". Це дуже зручний спосіб для тих, хто проводить багато часу на роботі.

По суті ваша робота буде лише у тому, щоб підготувати духовку, продукти, все скласти у рукав та на певний час забути про кухню, а потім зібратися за столом родиною та приємно повечеряти.

Отже, духовку розігрійте до 180° С. Майте кулінарний рукав та наступні продукти. До речі, замість рукава ви можете спробувати скористатися фольгою, складеною у кілька шарів.

Інгредієнти

Кухар поділився рецептом запеченої риби по-новому
  • Риба (хек, скумбрія, червона риба, щука й таке інше, що ви любите) 0,5 кг
  • Картопля від 500 до 700 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г або 2-3 штуки
  • Зелень на ваш смак
  • Майонез або сметана чи не солодкий грецький йогурт на ваш смак. Його потрібно взяти приблизно 200 г
  • Сіль, чорний мелений перець на ваш смак

Приготування

Кухар поділився рецептом запеченої риби по-новому

Спочатку почистить рибу від луски. Видаліть голову, хвіст, плавники та внутрішність. Добре промийте її ззовні та зсередини. Далі наріжте її на шматки середнього розміру.

Картоплю (бажано взяти сорт, який добре розварюється, але водночас не розпадається) дуже добре щіткою промийте та поріжте на середні кубики.

Тепер підготуйте цибулю. Почистьте її та поріжте кільцями, на пів кільцями або як вам подобається, але вона не повинна бути занадто дрібною.

А от свіжу зелень наріжте якомога дрібніше.

Далі все просто: у глибокій мисці змішайте одразу всі продукти між собою та додайте майонез або сметану (йогурт). Посоліть та поперчіть на свій смак.

Всю масу складіть у кулінарний рукав. Добре розкладіть її по всій його довжині. Закріпіть його краї замками або стрічками та відправляйте у духовку мінімум на 1 годину.

Популярне

Подібні новини