Забудьте про кофеїн: ці 4 дерева-“донора” наповнять вас силою краще за будь-який енергетик. Дивовижно!

Дерева — одні з найсильніших і щедрих енергетичних судин у світі. Кожен має можливість відновити життєві сили, просто наблизившись на кілька хвилин до дерева.

Однак лише той, хто знає, у які моменти та з якими деревами варто взаємодіяти, може отримати максимальну користь від спілкування з природою. У сьогоднішній статті ви дізнаєетесь про те, як спілкування з природою, а саме з деревами може покращити ваш емоційний стан та зарядити позитивними емоціями.

Енергетика різних дерев по-різному впливає на людину. У тіні яких дерев варто частіше ховатися від палючого сонця влітку чи перечекати дощ восени?

Почнемо з липи.Липа наділена м’якою енергетикою. Взаємодія з липою має майже терапевтичний ефект. Людині, яка перебуває в стані глибокої меланхолії, достатньо провести лише десять хвилин біля цього дерева, щоб очистити розум від важких нав’язливих думок і знайти душевну рівновагу на цілий день.

Експерти розповіли, чому корисно гуляти в лісі
Експерти розповіли, чому корисно гуляти в лісі

Енергетика дуба також діє заспокійливо, але на відміну від липи, дуб допомагає не абстрагуватися від проблем, а підбадьоритися та приступити до негайного їх вирішення. Спілкування з цим деревом дарує розуму ясність і повертає впевненість у своїх силах.

Горобина має сильні енергетичні властивості, які дозволяють людині відновити життєві сили та повернутися до ресурсного стану після значного емоційного стресу. Взаємодія з горобиною також допомагає полегшити симптоми хвороб і сприяє швидкому одужанню.

Що ж до яблуні, це дерево щедро дарує кожному мудрість і рішучість. Жінкам яблуня допомагає розкрити свою привабливість і зберегти молодість.

Тож, як бачите, варіантів безліч, і можна перевірити на собі якісь окремі види чи почергово всі. В будь-якому випадко, варто знаходити час в повсякденній метушні, щоб прогулятися поміж дерев, відпочити та “розгрузити голову”. Всього півгодинна прогулянка щодня дуже позитивно позначиться на вашому самопочутті.

Популярне

Подібні новини