Тароскоп на місяць 01.11 – 30.11 від астролога Анжели Перл: хороші новини постукають у ваш дім

Досвідчена астрология Анжела Перл розповідає, що варто очікувати від листопада 2022 року. Рекомендації та застереження для знаків зодіаку.

Овен

На перший план у вас стане фінансове становище. Моживо, вас чекає зміна роботи, або додаткові гроші з неочікуваного джерела, або неочікувані витрати. Ви зробите велику інвестицію в майбутнє, яка присене вам успіх. Не є винятком, що хтось з ваших рідних захоче продати будинок чи квартиру і попросять вас про допомогу. В листопаді ви будете більше приділяти увагу собі та своїй самооцінці. Не витянок раптового подарунку з-за кордону.

Телець

Цього місяця ви – герой листопаду. Вас очікує різка зміна планів, яка зіграє позитивно. Обставини штовхають вас до кардинальних змін, вам необхідно спокійно це прийняти з вірою в краще. Як і Овнів, вас очікує грошова винагорода: повернення податків, спадок, грошовий подарунок. Якщо ви планували провести трасформацію з своїм тілом – пора зробити це саме в листопаді, навіть якщо ви просто хочете кинути палити. Цього місяця ви маєте можливість позбавитись від давньої психологічної травми.

Близнюки

Будьте готові до переїзду і позбавлення від боргів. Листопад підказує, що вам потрібно поберегти своє здоров’я. Якщо ви будете налаштовані позитивно, то ви здивуєтесь, якою може бути надзвичайною сила думки. Найголовніше – не давати собі приводу для печалі. Вам потрібно сфокусуватись на тих речах, які є для вас комфортними, а некомфортні – виправити. Не виняток, що станеться романтина поїздка з вашою половинкою.

Розклад на картах Таро на майбутнє
Розклад на картах Таро на майбутнє

Рак

З фінансами у вас можуть бути труднощі. Хтось з близьких попросить в борг, тому будьте обережні не тільки з друзями, але й на роботі. Є ризик залишитись без неї. Якщо ви будете наполегливими в роботі, але будете так само добре відпочивати, то вас навпаки чекає хороший дохід. Чекайте на приємні новини.

Лев

Цього місяця ви, нарешті, знайдете себе. Ви зрозумієте, чого ви прагнете і в якій сфері вам подобається працювати. Ваш статус зміниться в кращу сторону. Ваші відносини з партнером покажуть цього місяця, чи варто вам поставити крапку в цих стосунках, чи буде пропозиція руки і серця. Зірки кажуть, що вас все таки очікує приємна любовна пригода, будьте готові. Всередині народиться нова енергія, яка довго не захоче вас покидати.

Діва

Далека поїздка чекає на вас. Цікава подорож за кордон, можливість отримати задоволення і бажаний відпочинок. Хороша комунікаця з іноземцями вам гарантована. Неочікувано ви можете відкрити у собі прихований талант. Ваш режим сну і харчування зміняться в кращу сторону, в цих дисциплінах вам точно потрібно взяти себе в руки.

Анжела Перл розповідає про майбутнє знаків зодіаку
Анжела Перл розповідає про майбутнє знаків зодіаку

Терези

Сонце і Місяць в листопаді говорить про кохання і поповнення в сім’ї. Якщо ви давно хочете зачати дитину, то, ймовірно, ви дізнаєтесь про вагінтість. Також чекайте на спілкування з великою кількістю людей. Ви будете укладати договір або вести переговори. Головне – не панікуйте. Для вас, як і для Близнюків, доля готує переїзд.

Скорпіони

Хто б вас не оточував – пам’ятайте: ніхто не зможе зіпсувати ваш святковий день. Для вас листопад створює неповторну атмосферу сюрпризів. Відкриття нового бізнесу, переосмислення власних цінностей, розширення кругозору і пошук нових шляхів заробітку. Весь місяць буде тісно пов’язаний з фінансами і їх примноженням.

Стрілець

Всі ваші задумки збудуться в другій половині місяця. Ваша щоденна рутина перестане бути такою одноманітною, ваш партнер знайде в собі сили здивувати вас приємним подарунком або вечерею при свічках. Родичі будуть просити про допомогу, бо бачать в вас опору і впевненість, що ви зможете вирішити проблему. Подумайте про здоров’я. Якщо відкладали похід до лікаря – запишіться на прийом.

Тароскоп на листопад
Тароскоп на листопад

Козеріг

Романтика в ваших відносинах набере стрімких оборотів. Також партнер може від вас щось приховувати, добре прислухайтесь до всього, що вам говорить ваша половинка. Є ймовірність, що ви зміните роботу і будете працювати з дому, або в якомусь тихому офісі. Відпочинок на свіжому повітрі цього місяця – ідеальний варіант для вас.

Водолій

Якщо ви орендуєте квартиру, власники можуть вас попросити з’їхати без пояснення причини. Якщо у вас власне житло, в планах ремонт. Ви дізнаєтесь якісь таємниці про історію вашої родини. На вас чекає прийняття колосально важливого рішення. Перед остаточним вердиктом тричі подумайте, чи хочете ви саме цього.

Риби

Вас очікує припинення спілкування з кимось дуже близьким. Найкращий друг або подруга, родина, партнер. В листопаді будете багато вчитися новій професії, нове коло спілкування та нові інтереси. Якщо ви відчуєте, що вам потрібно термінове обстеження – не тягніть з цим. Готуйтесь до кращого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини