Гороскоп на 29 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає в вівторок

Гороскоп на 29 листопада 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 29 листопада – Паж жезлів. Карта говорить про те, що вам потрібно показати свій характер як на роботі, так і в особистому житті. Не бійтеся діяти рішучо та впевнено.

Телець

Карта 29 листопада – Повішений. Вам потрібно придивитися до ситуації, яка зараз є. Будьте готові до того, що все зміниться, тому не спішіть приймати рішення.

Близнюки

Карта 29 листопада – П’ятірка жезлів. Можливі проблеми на роботі. Все потрібно зважити та відповідально поставитись до виконання завдань. Не робіть війну самому собі.

Рак

Карта 29 листопада – Вісімка мечів. На вас чекають проблеми на всіх фронтах вашого життя: стосунки, робота, друзі, хобі. Зберіть себе до купи і не дайте повпливати на вас проблемам.

Лев

Карта 29 листопада – Трійка жезлів. Вас чекає нова робота, в коханні варто знайти також щось новеньке. Попереду взагалі багато нового та хорошого, нарешті успіх повертається до вас.

Діва

Карта 29 листопада – Десятка мечів. Вам, як і Ракам, складно. У стосунках не так, як ви хочете, на роботі проблеми. Замисліться над цим та почніть діяти у правильному напрямку.

Терези

Карта 29 листопада – Диявол. Вас можуть спокушати на якісь дії, яких ви ніколи не робили. Будьте обережі та не піддавайтеся на ті провокації, які ви не в силах витримати.

Скорпіон

Карта 29 листопада – Місяць. Пора позбавитись від комплексів, які давно вас переслідують. Ваші таємниці та брехня мають намір виявити себе.

Стрілець

Карта 29 листопада – Шістка жезлів. У вас все йде вгору. Стосунки стають краще, робота приносить задоволення. Одним словом, успіх всюди.

Козеріг

Карта 29 листопада – Лицар жезлів. Ви прагнете більшого, ніж маєте зараз. Якщо докладете більше зусиль, то все вийде.

Володій

Карта 29 листопада – Лицар кубків. Якщо якась старша людина дає вам пораду – не пропускайте це повз вух, краще прислухайтеся.

Риби

Карта 29 листопада – Туз мечів. Зверніться до можливостей власного розуму. Не інтуїції, а саме критичного і тверезого мислення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини