Рубрики: Астрологія

Любовний гороскоп на грудень 2022: хто зі знаків знайде своє кохання, а хто втратить

Останній місяць року приносить багато нових подій. Потрібно закінчувати всі свої справи, щоб у новому році ви були готові до всього. Що принесе вам кохання у грудні?

Що підготував грудень 2022 року для знаків Зодіаку у сфері кохання?

Овен

Овнам слід чекати змін у коханні. Ваші стосунки зайшли у глухий кут, ви вже не отримуєте такого задоволення, як раніше. Вам пора поставити крапку, або знову все обговорити і прийти до спільного рішення.

Телець

З вашими стосунками у грудні все складається найкращим чином. Не забувайте дякувати своїй другій половинці за те, що вас підтримують завжди і всюди.

Ваще кохання буде міцнішим

Близнюки

Грудень пророкує вам щире кохання, яке вже зачекалося на вас. Можливо, це той самий шанс, якого ви давно чекали? Зірки пророкують, що ви підете у 2023 рік з новим партнером, який зробить вас найщасливішою людиною.

Рак

Поговоріть зі своїм партнером чесно. У ваших стосунках є те, що вас не влаштовує, тому поговоріть про це, щоб не робити конфлікти на пустому місці. Можливо, новорічну ніч ви проведете окремо.

Лев

Ваші стосунки відходять на другий план. Грудень – саме той час, щоб заводити нові знайомства з друзями, які можуть стати вашити вірними союзниками на довгі роки життя. Ваща друга половинка може трішки зачекати.

Діва

У вашому житті буде любовний трикутник, відразу два партнери хочуть будувати з вами стосунки. Будьте уважними, за двома зайцями не побіжиш, зробіть вибір і не травмуйте обох своїми обіцянками.

Терези

Якщо у ваших стосунках багато сварок, які вже немає сил терпіти, тоді потрібно розійтись. На вашому шляху ще буде багато пригод та закоханостей, а нерви потрібно берегти.

Скорпіон

Присвятіть пів місяця для себе. Підготуйтеся до святкування Нового року, де ви будете, з ким, як та коли. А потім поговоріть з другою половинкою про ваші почуття і зробіть романтичний вечір.

Романтика – завжди добре

Стрілець

Якщо ваша кохана людина дає вам поради стосовно вашої діяльності – слухайте і робіть так, як вам кажуть. У грудні ваша друга половинка буде вашим повним взаєморозумінням, це хороший варіант, щоб зміцнити стосунки.

Козеріг

Якщо ваше кохання не дає вам розвитку і тягне вас на дно, тоді вибір очевидний. Не потрібно гаяти на нього час. Відстань може зіграти дуже злий жарт, який не сподобається нікому з вас.

Водолій

Після всіх випробувань та мук, ваша доля подарує вам щире кохання. Більше не потрібно буде бігати за тими, хто не звертає на вас увагу. Кохання самостійно постукає вам у двері.

Риби

У вас є всі шанси, що ваша друга половинка стане вашим партнером до кінця життя. Так, вас чекає щасливий кінець, як у фільмах про кохання. Для цього потрібно прикласти певних зусиль.

Поділитися