Гороскоп на 13 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у вівторок

Гороскоп на 13 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта дня для Стрільців
Карта дня для Стрільців

Карта 13 грудня – Зірка. Почитайте нове. У стосунках зробіть перший крок на зустріч позитиву. Все вийде.

Телець

Карта 13 грудня – Лицар пентаклів. Вам варто покращити ваще фінансове становище,а у стосунках розставити пріоритети. Що для вас важливіше – почуття партнера, чи ваші власні?

Близнюки

Карта 13 грудня – Дев’ятка пентаклів. У вас все добре у роботі та у стосунках. Підтримуйте таку ідилію, щоб все було якомога краще.

Рак

Карта 13 грудня – Сонце. Не зупиняйтеся на дсягненнях у роботі. у вас буде кращий результат, варто постаратися краще. У стосунках те саме.

Лев

Карта 13 грудня – П’ятірка мечів. На роботі вас можуть вдарити у спину, будьте обережні. Остерігайтеся зради зі сторони вашого коханого. День буде не легким.

Діва

Карта 13 грудня – Десятка жезлів. Знайдіть однодумців на роботі, не прогинайтеся під когось. У стосунках поговоріть про почуття.

Терези

Карта 13 грудня – Король жезлів. Вам потрібно стати активнішим у всіх своїх справах та починаннях.

Скорпіон

Паж Пентаклів
Паж Пентаклів

Карта 13 грудня – Паж пентаклів. Поговоріть з вашою другою половинкою про важливість грошей у ваших стосунках, дізнайтесь його чи її позицію.

Стрілець

Карта 13 грудня – Дев’ятка кубків. Перепочиньте від роботи, вам вже вистачає клопотів. У стосунках все добре, рухайтеся вперед.

Козеріг

Карта 13 грудня – Колісниця. Якщо у вас давно не було побачень – саме час його влаштувати. Віддайтеся романтиці у вашому житті.

Водолій

Колесо фортуни
Колесо фортуни

Карта 13 грудня – Колесо фортуни. Пам’ятайте, що досягнувши висот – можна дуже сильно впасти. Будьте обережні.

Риби

Карта 13 грудня – Шістка кубків. Вам можна поностальгувати за минулим та згадати хороші часи. Минуте, як ніяк, частинка нашого життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини