Гороскоп на 15 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у вівторок

Гороскоп на 15 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 15 грудня – Двійка пентаклів. Попросіть вашу другу половинку про те, що потрібно дотримуватись встановлених вами кордонів. На роботі зробіть собі міцну опору.

Телець

Карта 15 грудня – Двійка жезлів. Приймайте усі дарунки, які посилає вам доля. Не погоджуйтесь на погану роботу, яку вам пропонують, краще від такого відмовитися.

Близнюки

Карта Імператриця
Карта Імператриця

Карта 15 грудня – Імператриця. Не засуджуйте нікого, хто у вашому оточенні, чи поза ним. Живіть сьогоднішнім днем і на роботі вас чекатиме успіх.

Рак

Карта 15 грудня – Сила. Полюбіть своє тіло та зовнішність. Доглядайте за собою і ви побачите, як ваше життя стає значно кращим.

Лев

Карта 15 грудня – Паж жезлів. Не показуйте багато емоцій на роботі, а в стосунках впевнено рухайтеся вперед до чогось нового. Не бійтеся, все вийде.

Діва

Карта 15 грудня – Місяць. Якщо у вас якісь невдачі – це не привід опускати руки. Знайдіть кращий спосіб вирішення проблеми, нову роботу, нові стосунки – все нове. Не переймайтеся.

Терези

Карта 15 грудня – Самітник. Вам не потрібно боятися бути самому. Візьміть себе в руки, тому що якщо ви зможете впоратися з чимось самостійно, значить, вам ніхто більше не буде потрібен.

Скорпіон

Карта 15 грудня – Маг. Вам потрібно заспокоїти свою душу та серце. Найкращий спосіб це зробити – зануритися у стосунки. Ваша друга половинка підкаже, що робити.

Стрілець

Карта Зірка
Карта Зірка

Карта 15 грудня – Зірка. У вас просто все добре. У стосунках, на роботі, в сім’ї. Ви випромінюєте позитив та добро, притримуйтесь цього курсу й далі.

Козеріг

Карта 15 грудня – Сонце. Контролюйте свій стан та дії, особливо на роботі. На вас чекають нові звершення.

Водолій

Карта 15 грудня – Башта. Якщо у вас якісь невдачі – подивіться на них з іншого боку. Вам потрібен постійний розвиток та навчання. Не давайте вашим страхам волю.

Риби

Карта 15 грудня – Справедливість. Не потрібно виправдовувати чиїхось очікувань. Дякуйте за те, що у вас є, а на роботі пробачайте себе за якісь незначні помилки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини