Рубрики: Астрологія

Їм навіть пальцем поворухнути ліньки: головні бездільники за знаком Зодіака, яким би на дивані полежати

Не всі знаки Зодіаку можуть похвалитися чистотою та охайністю вдома. Деякі з них ще ті лінивці, яких не можна змусити щось робити, а от лежати вдома цілий день - ідеальний варіант.

Серед знаків Зодіаку є ті, хто перемагає в коханні, кому щастить з грошима, а є такі, яким взагалі життя рідко посміхається. Таких критеріїв є надзвичайно багато, але мало хто знає, які знаки Зодіаку люблять лежати щодня на дивані. В цьому вам допоможе редакція Добрі новини. Ми дізналися, хто входить до золотої трійці лінивців. З такими людьми ідеальний відпочинок – це сон під пуховою ковдрою.

Ліниві знаки Зодіаку

Терези

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку займають перше місце серед лінивців. Найбільше вони лінуються, коли мова йде про виконання побутових справ: миття посуду, підлоги та багато іншого. Саме тому прийнято вважати, що жінки-Терези найменш охайні господині, а чоловіки-Терези не дружать з інструментами та не вміють полагодити найпростішу поломку.

Стрілець

В цих знаків Зодіаку непростий характер. Вони не люблять морочити собі голову будь-якими завданнями. Між голосною вечіркою та тихим вечором вдома вони оберуть другий варіант, щоб не витрачати свої сили на збори. Єдиний спосіб змусити їх щось робити – це їхня особиста мотивація, або заохочення подарунком. Тоді вони будуть робити будь-що, аби отримати винагороду.

Телець

Тельці – найчастіше прогулють уроки та пари, вони не завжди приходять вчасно на роботу і їх нізащо не витягнути з дому, якщо вони цього не захочуть. Їм краще не виходити з дому, а запросити до себе гостей, але не чекайте, що вдома в цих людей буде порядок та чистота чи накритий стіл. Доведеться брати все з собою та наводити порядки власноруч.

Поділитися