Рубрики: Астрологія

Гороскоп на 11 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 11 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 11 березня – Трійка жезлів. На вас чекають нові відкриття у кожній зі сфер вашого життя. Не проґавте можливості зробити щось круте для себе і вашої половинки.

Телець

Карта 11 березня – Королева пентаклів. Вам пора почати економити. Попросіть свого партнера зробити те саме і ви побачите, що омріяні покупки зробити набагато простіше, ніж ви думаєте.

Близнюки

Карта 11 березня – Паж жезлів. Вам потрібно стати більш рішучими у стосунках. Проявіть характер та розкажіть партрнеру все, що вас не влаштовує, але без зайвої агресії.

Рак

Карта 11 березня – Паж кубків. Вам пора відкрити своє друге Я. Поговоріть з партнером про ваші почуття і ви зможете вийти на новий рівень стосунків.

Лев

Карта 11 березня – Шістка жезлів. У вас все складеться найкращим чином. Ваші перемоги будуть тішити вас день за днем, головне – не здавайтеся.

Діва

Карта 11 березня – Сімка кубків. Не потрібно намагатися вхопитися за всі справи. Робіть все по черзі, тоді ви отримаєте бажаний результат.

Гороскоп Таро на 11 березня 2023 року

Терези

Карта 11 березня – Десятка кубків. У вашому житті настає біла смуга. У стосунках гармонія, а на роботі кар’єрний ріст.

Скорпіон

Карта 11 березня – Двійка кубків. Знайдіть людей зі схожими поглядами і тоді вам точно буде не сумно у компанії. Прислухайтеся до вашої другої половинки.

Стрілець

Карта 11 березня – Четвірка жезлів. Знайдіть золоту середину у ваших стосунках. У вас з партнером є певні непорозуміння, постарайтеся їх вирішити якомога швидше.

Козеріг

Карта 11 березня – Місяць. Всі ваші таємниці відкриються тим людям, яким ви точно не хотіли про них розповідати. Будьте обережні.

Водолій

Карта 11 березня – Сімка мечів. Ви можете щось втратити, що є для вас дуже важливим. Не робіть помилок у спілкуванні з близькими людьми.

Риби

Карта 11 березня – Туз мечів. Вам потрібно діяти, прислухаючись до власного розуму. Не варто довіряти інтуїції в цей день.

Поділитися