Рубрики: Астрологія

Гороскоп на 16 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 16 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 16 березня – П’ятірка пентаклів. Вам варто починати економити. Розкидання грошима нікого не зробить щасливим, а навпаки.

Телець

Карта 16 березня – Сімка кубків. Оберіть щось одне для себе і впевнено йдіть до мети. Не лякайтеся труднощів, які можуть вас зустріти.

Близнюки

Карта 16 березня – Четвірка мечів. Вам потрібно відпочити від вашого середовища. Влаштуйте маленький вихідний. На роботі попросіть про відпустку.

Рак

Карта 16 березня – Король кубків. У стосунках ваш партнер хоче зробити вам лише найкраще. На роботі бережіть свій емоційний стан.

Лев

Карта 16 березня – Сила. Покажіть свою силу перед іншими. Знайдіть гармонію всередині себе, покажіть, що ви можете тримати себе під контролем.

Діва

Карта 16 березня – Четвірка жезлів. У стосунках з людьми подумайте над тим, як ви ображаєте людей навколо вас. Не потрібно егоїстично ставитися до ваших рідних.

Гороскоп Таро на 16 березня 2023 року

Терези

Карта 16 березня – Двійка кубків. В коханні ваша друга половинка має бути вашим найкращим другом. Не забувайте про це.

Скорпіон

Карта 16 березня – Десятка кубків. У вас все буде добре. Не варто перейматися за якісь негаразди, у вас все вийде.

Стрілець

Карта 16 березня – Закохані. Вам потрібно зробити важливий вибір, але поставтеся до цього обережно.

Козоріг

Карта 16 березня – Двійка мечів. Вам можуть зробити боляче. Знайдіть для себе вихід з цієї неприємної ситуації, яка може скластися.

Водолій

Карта 16 березня – Вісімка жезлів. Хтось посягає на ваші цінності, якими ви починаєте нехтувати. Варто взятися за розум.

Риби

Карта 16 березня – Дурень. Ви хочете зробити перший крок, але не можете наважитися на це. Подумайте, як краще зробити.

Поділитися