Гороскоп на 18 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 18 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 18 березня – Маг. Сьогодні вдалий день для спілкування зі своїм начальником, вас можуть підвищити. Не бійтеся заявити про себе.

Телець

Карта 18 березня – Колесо фортуни. З сьогоднішнього дня у вас в житті починається хороший період. Попри успіх, вам варто звернути увагу на ваше здоров’я.

Близнюки

Карта 18 березня – Двійна жезлів. Ви можете відчувати себе втомленими, але не варто сильно перейматися за свій стан. Влаштуйте собі релаксуючий вечір і все буде добре.

Рак

Карта 18 березня – Двійка кубків. Не потрібно будувати марні надії по відношенню до інших людей. Якщо у вас є підозри, що вас обманюють – не потрібно продовжувати спілкування з цими людьми.

Лев

Карта 18 березня – Десятка кубків. Вам не потрібно кидати щойно почату справу, саме вона принесе скоро свої перші плоди. Візьміться за це руками і ногами, у вас все вийде.

Діва

Карта 18 березня – Король мечів. Розраховуйте сьогодні на успіх. Справа, за яку ви сьогодні візьметеся, точно вийде і все складеться найкращим чином.

Гороскоп Таро на 18 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 18 березня 2023 року

Терези

Карта 18 березня – Імператриця. Не вступайте у конфлікти та не сваріться з вашими близькими людьми. Для вас це може погано закінчитися.

Скорпіон

Карта 18 березня – Колісниця. Ретельно плануйте ваші витрати. Заведіть спеціальний зошит, куди ви будете записувати, скільки та на що ви витрачаєте.

Стрілець

Карта 18 березня – Вісімка жезлів. Сьогодні вам варто прислухатися до інтуїції, яка вас не підведе. Проте, це не означає, що не потрібно критично мислити.

Козоріг

Карта 18 березня – Королева жезлів. Карти попереджають вас про те, що ви можете потрапити під вплив поганих людей. Приділіть час спорту.

Водолій

Карта 18 березня – Трійка кубків. Сьогодні ви можете вдало почати ваш день. Зробіть генеральне приибрання в одній із кімнат, або розберіть комірчину від старих речей.

Риби

Карта 18 березня – Дев’ятка кубків. Вам потрібно зробити кардинальні зміни у вашому житті і підсумувати все. Від чогось вам давно пора відмовитись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини