Рубрики: Астрологія

Гороскоп на 21 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 21 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 21 березня – Лицар мечів. Ви зможете подолати всі перешкоди. Потрібно добре обдумати свої бажання і не ображати другу половинку.

Телець

Карта 21 березня – Маг. Знайдіть свій баланс у житті і почніть краще ставитися до вашої другої половинки. Не потрібно говорити погані слова у цей день.

Близнюки

Карта 21 березня – Трійка кубків. Сьогодні влаштуйте собі невеличке свято. Вам давно пора зробити повноцінний релаксуючий вихідний, на який ви заслуговуєте.

Рак

Карта 21 березня – Смерть. На вас чекатимуть сильні зміни у всіх сферах життя. Не варто зациклюватись на одному, коли біля вас багато прекрасного.

Лев

Карта 21 березня – Вісімка пентаклів. На роботі пора показати свій професіоналізм. Не ігноруйте подарунки долі, але розраховуйте на власні сили.

Діва

Карта 21 березня – Імператор. Покажіть у стосунках вашій другій половинці свій характер. Не варто пропускати через себе всі образи, дайте їм змогу вирватися.

Гороскоп Таро на 21 березня 2023 року

Терези

Карта 21 березня – Паж жезлів. В коханні покажіть себе з креативного боку. Не потрібно сидіти цілими днями вдома і сподіватись на покращення стосунків. Почніть діяти.

Скорпіон

Карта 21 березня – Туз пентаклів. Ваші справи йдуть вгору. У стосунках вам варто перевірити вашого партнера на меркантильність. Не потрібно всім довіряти.

Стрілець

Карта 21 березня – Помірність. Сьогодні навіть не думайте ображатися на вашого партнера. Ви не уявляєте, на скільки сильно ви можете зачепити свою другу половинку.

Козоріг

Карта 21 березня – Королева кубків. Слухайте своє серце. Сьогодні не варто слухати розум, краще справді надати перевагу вашому серцю.

Водолій

Карта 21 березня – Повішений. Нас роботі знайдіть собі однодумців, з якими вам комфортно працювати, тоді ваш день буде дуже вдалим.

Риби

Карта 21 березня – Страшний суд. За ваші вчинки вас очікує розплата. Подумайте, кому ви так сильно насолили і що ви можете з цим зробити

Поділитися