Рубрики: Астрологія

Астрологічний коридор затемнень повертається 20 квітня: які знаки Зодіаку сильно відчують його на собі

Астрологічні події не залишають нікого байдужими, але деяким знакам Зодіаку в період чергового коридору затемнень потрібно бути обережнішими.

Місячний коридор затемнень – особлива астрологічна подія, під час якої у вашому житті можуть траплятися незвичайні та нетипові для вашої буденності події. Однак, варто дотримуватись певних рекомендацій та притримувати свої емоції, бо в цей період можна щось втратити без можливості повернути все назад. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, на кого ця подія повпливає найбільше та чому.

Коли відбудеться коридор затемнень

В 2023 році коридор проводитиметься двічі: перший раз – з 20 квітня до 5 травня, а другий – з 14 жовтня до 28 жовтня. До другого в нас ще є трішки часу, тому можна не перейматися, а-от перший коридор вже буде близько, тому будьте обережними.

Коридор затемнень 20 квітня 2023 року

Під “роздачу” потрапляють Скорпіони, Леви, Овни, Терези та Близнюки. Для цих знаків є великий ризик кардинально змінити своє життя, але не типовим способом, а дещо інакше. Якщо ви не будете робити певних речей, то залишок року буде максимально прогресивним і принесе вам фінансову незалежність.

Що не можна робити

Під час астрологічного коридору затемнень найвпливовішими днями є початок та кінець даної події. Під час “входу” в коридор затемнень перераховані вище знаки Зодіаку можуть погано спати, погано себе почувати та багато думати про своє життя саме на ніч. Астрологи не рекомендують починати нові справи в цей період, а краще приділити час вже існуючим клопотам.

  • Не варто шукати собі нову роботу або починати нові проєкти, займіться вдосконаленням того, що у вас вже є.
  • Не підписуйте документів чи важливих паперів, краще перенести це на початок травня.
  • Під час коридору у вас буде підвищена агресія, тому не варто грубити вашим близьким людям, краще просто поговорити.
  • Також варто перенести всі заплановані пластичні або будь-які інші косметичні процедури. Ви ризикуєте нашкодити собі і результат вам не дуже сподобається.
Поділитися