Рубрики: Астрологія

Гороскоп на 12 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 12 квітня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 12 квітня – Лицар мечів. Сьогодні ви можете часто наражати себе на конфлікти. Варто звернути увагу на те, що не так у вашому характері. Спробуйте це виправити.

Телець

Карта 12 квітня – Колесо фортуни. У вас в житті попереду багато змін та внутрішніх перевтілень. Це буде великим кроком для нових можливостей.

Близнюки

Карта 12 квітня – Лицар жезлів. Вам потрібно змінити свою діяльність. Вам потрібно зайти золоту середину між тим, що вам подобається та між тим, що буде приносити вам гроші.

Рак

Карта 12 квітня – Імператриця. Сьогодні на вас можуть погано вплинути ваші внутрішні переживання та емоції. Не потрібно сильно звертати на це увагу.

Лев

Карта 12 квітня – Сонце. Ви починаєте займатися новою діяльністю і у вас все вийде. Вам потрібно вірити у власні сили та ні в якому разі не зупинятися на досягнутому.

Діва

Карта 12 квітня – Лицар кубків. Можливо, у вас з’являться нові почуття до якоїсь людини. Не варто це глушити в собі, зізнайтеся в почуттях, навіть, якщо це не взнаємно.

Гороскоп Таро на 12 квітня 2023 року

Терези

Карта 12 квітня – Король жезлів. Вам давно пора прийняти важливе рішення у вашому житті, на яке ви ніяк не можете наважитись.

Скорпіон

Карта 12 квітня – Храм. У вас є потреба у духовному розвитку. Ви повинні бути готовими до того, що ви можете кадринально змінити своє життя.

Стрілець

Карта 12 квітня – Колесниця. Не бійтеся серйозних рішень. Ви намагаєтеся скласти загальну картинку вашого життя, для цього потрібно зробити дуже багато.

Козеріг

Карта 12 квітня – Шістка мечів. Ви будете змінюватися, хочете ви цього, чи ні. Доля підготувала для вас дуже хорошу трансформацію.

Водолій

Карта 12 квітня – Десятка мечів. На вас чекають зміни. Не бійтеся втратити когось або щось. Людина, яка вирішила піти від вас не заслуговує на вашу увагу.

Риби

Карта 12 квітня – Імператор. Ви маєте всі шанси на те, щоб ваші плани почнуть збуватися, але не потрібно сидіти без діла, варто почати думати, як заробити грошей.

Поділитися