Гороскоп на 1 червня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 1 червня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 1 червня – Шістка пентактів. Варто спробувати себе у чомусь новому. На вашій роботі все добре, але чи не набридло вам робити одне й те саме? У стосунках покажіть свою романтичну сторону.

Телець

Карта 1 червня – Сімка пентаклів. Ви маєте показати, що здатні творити добро. Зробіть роботу над своїми стосунками, яка дасть певні плоди та не робіть паузи в досягненні своїх цілей.

Близнюки

Карта 1 червня – Туз пентаклів. На роботі скоро у вас все буде добре, головне вірити та не перейматися за негаразди. Сьогоднішній днь вдалий для того, щоб з кимось про щось домовитись.

Рак

Карта 1 червня – Смерть. Дайте волю своєму внутрішньому чуттю. Зверніться за порадою лише до власного Его та не думайте про інших.

Лев

Карта 1 червня – Паж мечів. Стримуйте свою агресію, вона може не зіграти вам на руку, а зробити гірше. У стосунках з партнером не говоріть дурниць, що можуть образити.

Гороскоп Таро на 1 червня 2023 року
Гороскоп Таро на 1 червня 2023 року

Діва

Карта 1 червня – Правосуддя. Знайдіть золоту середину у своєму житті, не потрібно розмінюватись на щось менше або більше. Зараз найголовніше – гармонія та прийняття себе.

Терези

Карта 1 червня – Паж пентаклів. Ваші стосунки вичерпали себе, але запропонуйте коханій людині спробувати щось нове. Вам точно має сподобатись.

Скорпіон

Карта 1 червня – Шістка мечів. Ваші стосунки не повинні закінчитися побутовими драмами. Вам потрібно більше слухати одне одного і прийти до спільного рішення проблеми.

Стрілець

Карта 1 червня – Сімка жезлів. Ви повинні показати, на скільки сильний у вас характер та воля. Не давайте собі бути слабкими на роботі та в стосунках.

Козеріг

Карта 1 червня – П’ятірка пентаклів. На вас чекають випробування, через які вам потрібно буде економити. Ці випробування стосуються вашого особистого життя, сім’ї та роботи.

Водолій

Карта 1 червня – Дев’ятка кубків. У вас все добре. Можете розслабитися та видихнути з полегшенням.

Риби

Карта 1 червня – Повішений. Очікуйте на тотальні зміни в всіх сферах вашого життя. Чи добрі зміни будуть, чи погані – вирішувати тільки вам..

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини