Астрологи розповіли, хто сильніше за всіх відчуває на собі дію ретроградного Меркурію: тільки ці знаки Зодіаку

23 серпня почався ретроградний Меркурій, який триватиме аж до 15 вересня. В цей період деякі зі знаків Зодіаку відчують сильний вплив цього явища.

Кожного року Меркурій повертається у ретроградний рух 3-4 рази. Цей період зазвичай триває лише три тижні, але за цей час знаки Зодіаку піддаються дуже сильному впливу. Під час ретроградного руху планети відбуваються дивні речі, які впливають на стосунки з людьми, погодні умови, фортуну та багато чого іншого.

З 23 серпня 15 вересня ретроградний Меркурій не даватиме спокою абсолютно всім знакам Зодіаку. Ця планета відповідає за декілька сфер життя, які є для нас дуже важливими: інформація, комунікація з людьми, подорожі та відрядження, техніка та авто, здоровʼя та розум, логіку, мислення. В ці дні ми можемо відчувати неясність розуму, складнощі під час спілкування з людьми, наче, ми не знаємо, що хочемо сказати, але речення «крутиться на язику». Можуть зникати документи, важливі довідки з лікарні і таке інше.

Не виняток, що кількість заторів на дорогах також збільшиться, тому до цього потрібно бути готовими під час планування свого маршруту. Будь-яку інформацію потрібно ретельно перевіряти, інкаше, ви ризикуєте багато втратити через недостовірну документацію і таке інше. Краще не починати нових справ і не братися за щось, чого ви раніше не робили, бо у вас точно нічого не вийде, або справа йтиме надзвичайно повільно.

Вплив ретроградного Меркурію на всі знаки Зодіаку
Вплив ретроградного Меркурію на всі знаки Зодіаку

Деякі зі знаків Зодіаку по-особливому відчують на собі вплив планети, але це не означає, що когось дія Меркурію омине. Овнам слід чекати проблем у сфері роботи та повсякденного життя. У Раків та Близнюків постануть важливі питання, які потрібно вирішили саме зі своєю родиною, тому потрібно перебороти себе і вдало підібрати слова під час комунікації з рідними.

Терези та Скорпіони проходитимуть трансформацію у сферах духовного розвитку, життя, друзів та власного успіху. Швидше за все, ви будете часто бачитися з людьми з минулого, які, можливо, принесуть вам більше успіху, ніж люди, які оточують вас зараз. Однак, не забувайте, що все може бути точнісінько навпаки. Леви та Водолії відчувають проблеми з фінансами. Вам буде здаватися, що вам не вчасно платять гроші, ви не маєте цінного ресурсу для заробітку і таке інше.

Найбільше дію ретроградного Меркурію відчують Тельці, Діви, Стрільці, Козероги та Риби. У житті цих людей почнуться проблеми абсолютно у кожній сфері життя. Тут найголовніше – як ви будете на це реагувати, щоб це закінчилося без втрат для вас.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини