Рубрики: Астрологія

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023: астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку потрібно бути обережними

Наближається 14 жовтня, а це означає, що з цього дня почнеться новий коридор затемнень. Деяким знакам Зодіаку потрібно підготуватися до випробувань долі.

Сонячне затемнення – це астрономічне явище, яке виникає, коли Місяць перекриває частину або всю поверхню Сонця, спричиняючи тимчасове затемнення диска Сонця. Сонячне затемнення відбувається тільки під час нового Місяця, коли Місяць знаходиться між Землею і Сонцем. Цього разу сонячне затемнення відбудеться 14 жовтня о 20:59 за київським часом у знаці Терези. Саме з цього дня почнеться магічний коридор затемнень, який готує чимало випробувань для всіх знаків Зодіаку.

Основні етапи сонячного затемнення включають:

  • Часткове затемнення: Місяць починає перекривати диск Сонця, і спостерігачі бачать, як частина Сонця зникає за Місяцем. Це найбільш тривалий етап сонячного затемнення.
  • Максимальне затемнення: Найбільша частина Сонця прихована Місяцем. У цей момент спостерігається максимальне затемнення.
  • Завершення затемнення: Місяць поступово віддаляється від диска Сонця, і затемнення закінчується.
14 жовтня відкриється астрологічний коридор затемнень: які знаки постраждають найбільше

Астрологи кажуть, що Овнам, Ракам, Терезам та Козерогам потрібно бути обережнішими у цей день. Також спеціалісти акцентують свою увагу на Левах, оскільки головна планета цих знаків – Сонце. Людям з цими знаками Зодіаку потрібно зберігати спокій у стресових ситуаціях, не критикувати себе за те, що у вас щось не виходить і критично мислити незалежно від того, якою великою є проблема, яка трапилася у вас.

Не виняток, що підвищиться ризик створення конфліктних ситуацій з вашими партнерами, тому краще знайти компроміс та вгамувати вогонь всередині себе. Якщо цього не зробити, то відбудеться велика сварка, яку потім буде дуже складно вирішити та піти на примирення.

Поділитися