Сумісність імен і знаків Зодіаку: як правильно назвати дівчинку і хлопчика за правилами астрології

Досвідчені астрологи кажуть, що імʼя обовʼязково повинне співпадати зі знаком Зодіаку. Це значно впливає на долю і допомагає дитині знайти себе у житті.

Правильно підібране імʼя для малюка за його знаком Зодіаку допоможе захистити його від негараздів на життєвому шляху та стане дороговказом дитини. Експерти у сфері астрології кажуть, що це один з найкращих варіантів вибору імені для вашого спадкоємця.

Овен

Овен – це досить могутній та бойовий знак, саме тому імʼя повинне бути таким же сильним на переконливим. Для хлопчиків найкраще обирати імена Артур, Борис, Микита та Марк чи Родіон. Для дівчаток підходять витончені імена, такі як Юлія, Ельвіра, Вікторія, Ніка або Антоніна.

Телець

Володарі цього знаку Зодіаку можуть бути впертими, але цілеспрямованими. Для хлопчиків пасують імена Ярослав, Федір, Дмитро, Макар та Вались, а для дівчаток – Валентина, Поліна, Дарина, Дана та Єва. Також хорошим варіантом будуть імена Тетяна, Христина або Марія.

Близнюки

Близнюки володіють суворим характером, але краще обирати імена, які впливають на характер своєю мʼякістю та стриманістю. Хлопчиків краще називати Артем, Антон, Микита, Валерій або Денис. Для дівчаток більше підійде Рада, Жанна, Віолетта, Анастасія. Також хорошим вибором буде імʼя Єва.

Рак

Раки – це дуже чутливі люди, які піддаються власним емоціям. Щоб знайти баланс між чутливістю та контролем емоцій, краще назвати дитину більш “твердими іменами”. Для хлопчиків: Сергій, Матвій, Герман, Веніамін, Семен, Нестор та Геннадій. Для дівчаток: Лілія, Діана, Наталія, Емма, Елліна.

Як вибрати імʼя для дитини за знаком Зодіаку
Як обрати імʼя для дитини за знаком Зодіаку

Лев

Леви – покровителі Сонця. Досить яскраві знаки Зодіаку, які відрізняються від інших надмірною любовʼю до себе. Для хлопчиків ідеально підійде імʼя Всеволод, Платон, Ростислав та Михайло. Також хорошим варіантом буде імʼя Віктор. Що стосується дівчаток – тут потрібне царське та вишукане імʼя. Василіса, Марʼяна, Алла, Кіра та Олена – найкращий вибір.

Діва

Діви бувають впертими та розважливими, але потрібно давати таким діткам більш романтичні та грайливі імена. Для хлопчиків: Анатолій, Ігор, Денис та Владислав. Для дівчаток: Ганна, Кіра, Євдокія, Яна, Ярослава.

Терези

Володарі цих знаків є досить творчими людьми. Для хлопчиків підходить імʼя Ілля, Віктор, Давид, Вадим, Альберт та Віталій. Одне з рідкісних та найбільш підходящих імен ­– Ян. Дівчаток потрібно назвати іменем, яке буде уособлювати наполегливість та цілеспрямованість: Роза, Белла, Людмила, Лада, Клавдія або Любов.

Скорпіон

Скорпіони – люди з найскладнішим характером, тому потрібно обрати імʼя, яке буде помʼякшувати особисті якості цих людей. Для хлопчиків імена Захар, Костя, Платон, Тимур чи Едуард підходять найбільше. Для дівчат краще обрати Анастасія, Лідія або Людмила. Можна також обрати більш стійке імʼя, яке буде повністю відображати їхній характер: Олександра, Регіна та Інна.

Стрілець

Діти з таким знаком Зодіаку дуже непосидючі та потребують багато уваги. Для хлопчиків найчастіше обирають імʼя Максим, Роман, Ігор, Владислав, Андрій. Для дівчаток ­– Ольга, Оксана, Віра або Варвара.

Найкращі імена для дитини за знаком Зодіака
Найкращі імена для дитини за знаком Зодіака

Козоріг

Наполегливість та цілеспрямованість – головні риси цих знаків Зодіаку. Для того, щоб підкреслити ці якості батьки найчастіше обирають імена Юрій, Матвій, Георгій, Єгор або Леонід. Для дівчаток краще підходить імʼя Регіна, Софія, Раїса, Марія або Євгенія.

Водолій

Діти, народжені під знаком Водолія, дуже обрадорані та люблять точні науки. Також вони володіють романтичними якостями і стануть найкращми партнерами по життю. Для хлопчиків підходять імена Степан, Гліб, Іларіон, Павло, Єгор та Гаврило, а для дівчаток – Зара, Аврора, Аліна, Венера чи Поліна.

Риби

Риби дуже вразливі та емоційні. Хлопчикам найкраще підійдуть імена Олег, Єлисей, Федір, Антон, Ерік та Богдан. Для дівчаток потрібно обирати ніжне імʼя: Христина, Дарина, Елеонора або Маргарита.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини