Магічна дата 11.01.2024: обов’язковий ритуал на вечір, який принесе достаток в енергетично сильний день

Сьогодні, 11.01.2024, у небо піднявся перший молодик. Езотерики вже визначили цю дату, як енергетично сильну, а ми розповідаємо про дієвий ритуал на гроші до цього дня.

З настанням 11 січня 2024 року перед нами розкривається надзвичайно потужний енергетичний потік, який можна використати для досягнення внутрішнього балансу та приваблення достатку. Ця магічна дата пропонує унікальну можливість змінити своє життя, використовуючи ритуал, що поєднує в собі давні традиції та енергетичні практики.

Ритуал “Відкриття фінансового потоку”

Езотерик назвав грошовий ритуал, який слід здійснити 11.01.2024

Розпочніть обряд, підготувавши затишне місце з приглушеним світлом і спокійною музикою. Використовуйте ароматичні свічки або ароматичні олії, щоб налаштувати енергію на гармонію та внутрішню рівновагу.

Сідайте в зручному положенні і віддайте свою увагу медитації. Зосередьте свої думки на позитивних аспектах життя та бажаному фінансовому стані. Візуалізуйте своє життя, яким ви хочете його бачити.

Утримуйте у своїй лівій долоні кришталевий камінь, такий як цитрин чи пірит. Відчуйте енергію каменю, яка проникає в усе ваше існування, забезпечуючи його фінансовою гармонією.

На вікні або на відкритому просторі встановіть чистий кришталевий посуд або склянку з водою. Ніч перед 12 січня дайте воді увібрати силу Місяця. Зранку прийміть цю воду, відчуваючи, як її енергія наповнює вас внутрішньою силою та впевненістю.

Езотерик назвав грошовий ритуал, який слід здійснити 11.01.2024

Запишіть на аркуші паперу свої фінансові мрії та цілі. Сформулюйте їх як можливо конкретніше та реалізовані. Запалите свічку і покладіть аркуш у вогонь, висловлюючи свою вдячність за те, що ці мрії вже визначені у вашому житті.

Подякуйте Всесвіту за надану можливість та впевнено вірте у реалізацію своїх фінансових цілей. Закінчіть обряд словами силової афірмації та посміхніться, відчуваючи, як енергія змін починає працювати на вашу користь.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини