Терези – квашені огірки, Лев – кабачкова ікра: яка ти закрутка за знаком Зодіаку + пропорції для консервації

Весь світ рухається під впливом зірок і не секрет, що кулінарія та астрологія також пов'язані. Дізнайтеся, яка ви закрутка під знаком Зодіаку і запишіть наш неймовірний рецепт.

Зорі та сузір’я відіграють не останню роль у нашому житті, впливаючи майже на всі наші сфери життя… Вони чарують та не лишають нікого байдужими. Не дарма Назарій Яремчук присвятив їм прекрасну  композицію “Стожари”. Дізнайтеся, яка ж закрутка підходить вам найкраще за знаком Зодіаку.

І традиційно відкриває наш список — його величність Овен, який завжди готовий до нових викликів, точно вподобає перці в олії. Ця страва відображає його гарячий темперамент і бажання бути в центрі уваги.

Астрологи назвали найбільш сумісних з Овном знаків Зодіаку
Експерти розповіли, кому яка консервація підійде більше

Тельцям, з їхньою любов’ю до розкоші і комфорту, підійде кабачкове варення. Це незвичайний і делікатний смаколик якнайкраще відображає характер знаку: з одного боку вишуканий, а з іншого — простий та домашній.

Близнюки, з їхньою різнобарвною і мінливою природою, точно вподобають лечо. Ця страва, яка поєднує в собі різноманіття овочів, відображає їхню багатогранність.

Раки — відомі своєю прив’язаністю до дому і сім’ї. Їм пасуватимуть мариновані гриби. Саме ця закрутка якнайкраще відображає любов Раків до традицій та рідного краю.

Експерти назвали 4 знаки Зодіаку, які переживуть фінансовий злет у 2024
Експерти розповіли, кому яка консервація підійде більше

Леви, яким притаманна розкіш і щедрість, точно вподобають кабачкову ікру. Ця страва відображає сміливий і яскравий характер Лева, а її насичений смак символізує його життєву енергію.

Діви, відомі своєю практичністю і увагою до деталей, асоціюються з вишуканими в’яленими помідорами чері. Цей делікатес символізує їхню любов до здорового харчування і турботу про своє здоров’я.

Терези, завжди у пошуках гармонії, точно не зможуть пройти повз традиційні квашені огірки. Вони, як і цей знак Зодіаку, мають свій баланс між солоним та кислим, даруючи відчуття затишку і стабільності.

А ось Скорпіонам пасуватиме консервована цвітна капуста. Її насичений смак і складність приготування відображають характер знаку, який вражає багатогранністю.

Вогняні Стрільці завжди прагнуть нових вражень. Яскраві та непосидючі, ви — це справжнє втілення аджики. Ця пікантна закуска, з її гострими нотками, є ідеальним відображенням вільного духу з вогником.

Астрологи розповіли, яких знаків Зодіаку чекає любовна драма
Експерти розповіли, кому яка консервація підійде більше

Ось невеликий рецепт аджики, яка прийдеться до душі не лише Стрільцям: для приготування потрібно 1 кг червоного перцю, 1 кг помідорів, 500 г часнику, 2-3 стручки гострого перцю, 2 столові ложки оцту, 2 столові ложки солі та 2 столові ложки цукру. Всі інгредієнти необхідно перемолоти в м’ясорубці, додати сіль, цукор та оцет, після чого ретельно перемішати. Аджику потрібно кип’ятити на слабкому вогні 30 хвилин, а потім розлити по стерилізованих банках і закатати.

Ну, а ми продовжимо!

Козорогам, які прагнуть до стабільності і порядку, якнайкраще підходить полуничне варення Цей класичний і простий десерт символізує їхню любов до традицій і спокійного життя.

Кабачкова ікра дуже добре віддзеркалює характер Водоліїв. Її незвичний смак і текстура ідеально підходять для творчих і нестандартних шукачів всього нового.

А Риби, з їхньою мрійливістю і чутливістю — це точно втілення маринованих помідорів. Ця страва, зі своєю ніжною текстурою і виразним смаком, ідеально відображає їхній емоційний і тонкий характер.

Популярне

Подібні новини