Вихідні у серпні 2023: чи буде відпочинок на День Незалежності? Календар вихідних і святкових днів в Україні

Дуже важливо вміти якісно та правильно відпочивати влітку, але для цього потрібно запланувати власний відпочинок. Пропонуємо дізнатися, коли вихідні у серпні 2023 року.

Вихідний день – важливий для кожного українця, адже саме в цей час ми можемо відпочивати від роботи і займатися своїми особистими справами. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала святкові дні у серпні 2023 року та скільки вихідних варто очікувати в останній місяць літа.

Загальна кількість днів у місяці – 31 день, з яких 22 робочих і 9 вихідних. Ні для кого не секрет, що 24 серпня День Незалежності України, тому громадян дуже цікавило питання про те, чи буде офіційний вихідний цього дня, адже свято припадає на робочий день – четвер. Що ж, можна не перейматися і спокійно будувати плани, бо 24 серпня у кожного українця законний вихідний, а робочий день 23 серпня буде скорочено на одну годину.

Календар вихідних і святкових днів в Україні на серпень 2023 року

Вихідні дні в Україні у серпні припадають на 5, 6, 12, 13, 19, 20, 24, 26 та 27 серпня. Всі інші дні залишаються робочими без вагомих корективів. Церковні та релігійні свята такі як Спас не потрапляють під категорію особливих вихідних, тому в ці дні потрібно йти на роботу, але в суботу та неділю можна весело провести свій час у компанії родини.

Склавши власний календар вихідних на серпень ви зможете якісно спланували своє дозвілля, тому наполегливо рекомендуємо вам це зробити. Розваги можете обирати на свій смак: відпочинок з друзями на природі, домашні посиденьки з родиною вдома, заняття спортом і таке інше. Якщо дуже хочеться – присвятіть вихідний день лише собі і насолодіться власною компанією під час перегляду цікавого фільму, серіалу, читання книги або приготуванням вечері з келихом приємного напою у руці.

Поділитися