Рубрики: Цікаве

3 речі, які кожна мудра жінка приховує від свого чоловіка: жіночі таємниці, які не можна видавати

У чому проявляється жіноча мудрість? У тому, що ми знаємо що та коли ліпше сказати, а коли ліпше промовчати? Не дарма жінок називають наймудрішими істотами на нашій планеті. Проте, є секрети, про які здогадується не кожен чоловік.

Жіноча мудрість вражає. Хтось з нею народжується, а хтось намагається її здобути протягом усього життя, і не відомо, чи знайде. Декому варто навчитися її тонкощам, але є такі речі, про які не здогадується жоден чоловік. Це три важливі речі, про які має знати кожна жінка та при цьому зберігати їх у таємниці.

Таємниці минулого

Звичайно, ваш чоловік хоче знати про вас усе. Зокрема, про ваше минуле. Проте, є речі, про які йому не варто розголошувати.

Можете розповісти йому майже все про себе та своє життя раніше, адже це один із вагомих кроків для побудови одного з найголовнішого у стосунках — довіри. Також ваше минуло сформувало вас: від смішних історій, що досі викликають усмішку на обличчі, до чогось сумного та важкого, що сильно на вас вплинуло.

Однак, ваш чоловік цілком не зобов’язаний знати деталі про всі ваші стосунки. Він має бути переконаний, що він для вас єдиний і неповторний. Так і є насправді. Але певна інформація може похитнути цю віру.

Ідеться про порівняння коханого з колишніми. Жоден чоловік не хоче чути, що ваш попередній був у чомусь кращим: від фінансової складової до звичайного вибору квітів. Такі слова закарбуються у пам’яті в нього назавжди.

Тому мудра жінка не порівнюватиме та взагалі мало згадуватиме про свої попередні стосунки.

Хто приносить мамонта?

Хто в родині приносить мамонта?

Чоловік хоче відчувати себе лідером у родині. Навіть якщо у вас повністю рівноправна сім’я, де ви ділите все навпіл, ваш чоловік може зациклитися на одному цікавому питанні. Питанні заробітку.

Те, що він може заробляти менше вас, є цілком нормальним. Проте, на цьому не варто наголошувати, адже таке не призведе ні до чого хорошого. А якщо для чоловіка це важливе питання, яке його хвилює, то підтримайте його та дозвольте іноді заплатити. Однак, дійте з розумом.

Це закладено в чоловіках природою — принести мамонта в сім’ю, щоб її прогодувати. Хоч мамонти вимерли безліч років тому, деякі інстинкти в нас залишились.

Подушка безпеки

Часто буває і навпаки, коли чоловік значно заможніший. Тоді жінка не приносить у родину великого доходу, проте вона може відкладати свої заощадження. На той самий чорний день.

Ніколи не знаєш коли він наступить і чи відбудеться стовідсотково, однак бути готовою до найгіршого та сподіватися на краще — одна з найважливіших якостей мудрої жінки.

Поділитися