Як пов’язані тип фігури і характер жінки: визначаємо по стегнах, що приховує ваше тіло (ФОТО)

Свої тип фігури та характер ми не обираємо. Проте, варто знати, що ваш тип фігури може багато чого розповісти про вас. Не тільки про стиль одягу, який варто обирати чи навпаки уникати, а і про вас самих.

Ми вважаємо, що наш характер залежить від знаку Зодіаку, виду темпераменту чи впливу батьків. А що, як ми розповімо вам, як ваш тип фігури впливає на ваш характер, особисті якості та погляди?

Приклади різних типів фігури
Приклади різних типів фігури

Фігура середньої комплекції із вузькими стегнами та плечима й без талії:

Така жінка доволі часто закомплексована та відданий консерватор. Тому вона закрита до змін у житті, а в розмові з нею варто бути дуже обережним: на невдало кинуте слово вона легко відповість чимось їдким та неприємним. Зазвичай у побуті вона прагматична та педантична — ідеальний порядок є її найвищою насолодою. Тому до вибору пари жінка з таким типом фігури ставиться так само відповідально.

Перевернутий трикутник

Широкі плечі і вузькі стегна характеризують жінку з такою фігурою, як жінку, яка не боїться перешкод та готова боротися. Жінку-воїна. Ідеться про ту людину, яка зробить усе можливе, аби забезпечити своє щастя, навіть якщо від таких способів досягнення цілей комусь може стати гірше. Тому успіх на роботі чи гармонія в особистому житті є дуже важливими для неї.
Попри свою войовничість, жінка з таким типом фігури цілком легко стає гарним другом, якщо біля неї вчасно опиниться відданий чоловік, який розділяє її погляди на життя.

Груша

Такий тип фігури характерний зухвалій жінці, яка має широкі стегна. Така пані знає, що необхідно зробити, аби за тобою пішов натовп чоловіків. Тому з вибором того самого в неї усе виходить. Але в сімейному житті часто можуть виринати проблеми через її манію постійного контролю. На роботі в жінки з таким типом фігури зазвичай усе добре, якщо прислухатися до її думки. В інакшому випадку вона може стати вашим небезпечним суперником.

Яблуко

Жінку з таким типом фігури можна описати, як темпераментну, пристрасну і життєлюбну, яка живе останнім днем. Її азарт і комунікабельність приваблюють безліч її знайомих. Вона добре знається на тому, як згуртувати людей та дати їм потрібний заряд енергії. Чоловік такої душі компанії зазвичай статичний через її любов до лідерства, яка не покидає її і в стосунках. Проте, з правильним обранцем вона матиме міцний шлюб.

Пісочний годинник

Ця класична фігура дарує жінці такі якості, як гнучкість у спілкуванні, проте без можливості іншим вчити її, як жити. Вона бачить чудове в усьому навколо, а її пріоритетом часто є саме кохання та гармонійне сімейне життя, а догляд за собою та уроки розвитку для власних дітей їй приносять неабияке задоволення. Жінка з таким типом фігури також знає, як слід підтримати чоловіка та направити його на досягнення успіху. Тому вона ретельно ставиться до вибору свого партнера.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини