Вся правда про шведський стіл: куди в Єгипті дівають те, що не з’їли туристи?

Часто туристи полюбляють обрати готель в Єгипті, де все включено, адже хочеться розслабитися та насолодитися відпочинком, не переживаючи про що, куди та як. Але часто в таких випадках залишається їжа на шведських столах. Ви здогадувалися куди вона потім дівається?

Коли ви їдете на курорт, щоб відпочити, то ви прагнете не задумуватися ні над чим. Вашою ціллю на найближчий час точно буде не переживати, що чогось може не вистачити. Адже ви приїхали набратися сил, а не повертатися до рутини.

Тому й не дивно, що в таких випадках туристи переважно обирають готелі та курорти, де все включено: ви ні про що не переймаєтесь, а відпочиваєте досхочу.

А ви задумувались колись, куди дівається їжа зі шведського столу, коли ви обрали режим ні про що не перейматися, прийшли вечеряти і зрозуміли, що страв значно більше, ніж туристів? Ми знаємо відповідь на це цікаве питання.

Переважна більшість готелів Єгипту середнього класу має однаковий план дій, що робити з їжею на шведському столі, яку гості не змогли з’їсти.

Ті страви, що залишились, кухарі та офіціанти забирають назад та перероблюють. Вони можуть створити нову вишукану страву чи взяти ті залишки як основу для чогось іншого.

Адміністрація таких готелів дуже економить на їжі, тому змушує не викидати нічого у смітник, а пропонує дати нове життя тому, що ви могли не доїсти вчора. Це дуже популярна практика для готелів та курортів середнього класу у Єгипті. Проте, це не означає, що ця схема працює дуже добре.

Куди дівають залишки їжі в готелях Єгипту?
Куди дівають залишки їжі в готелях Єгипту?

А як з цим в дорогих готелях Єгипту?

Якщо ви вирішили взяти від відпустки весь можливий максимум та відпочити на широку ногу, обравши дорогий готель у Єгипті, маємо для вас трохи кращі варіанти.

У ресторанах престижних єгипетських готелів не прийнято так ставитися до залишків їжі зі шведського столу. Вони бережуть свою репутацію та мають інший підхід до розв’язання цієї проблеми.

Кухарі розраховують їжу на ту кількість туристів, яка наразі перебуває у готелі Єгипту. Тому вони готують максимально ощадливу кількість страв, при цьому так цікаво та різноманітно, що виникає відчуття, ніби там заповнені всі столи.

Якщо кухарі помічають, що відвідувачі готелю виявились більш голодними, ніж очікувалось, то вони приступають до приготування додаткових страв в турборежимі. Їхня мета — не приготувати зайвого, аби не довелось потім викидати.

Також варто зазначити, що готелі вищого класу все одно не викидають залишки їжі зі шведського столу, а віддають її тим, хто потребує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини