Рубрики: Цікаве

Як змусити інтернет працювати від павербанку під час вимкнення світла: експерти перевірили лайфхак на блекаут

Експерти розповіли, що насправді користуватись Інтернетом можна навіть під час вимкнення електроенергії. Достатньо лише правильно підключити WI-FI роутер до свого павербанку

Під час вимкнення електроенергії часто пропадає зв’язок, проте насправді виявилось, що користуватись домашнім дротовим Інтернетом можна навіть у блекаут. Спеціалісти опублікували детальну інструкцію, як під’єднати WI-FI роутер до джерела безперебійної енергії – павербанку. Так, дотримуйтесь детально описаних кроків та користуйтесь мережею навіть, коли вдома немає електроенергії.

Інструкція підключення WI-FI роутера до павребанка

Останнім часом павербанк став ледве не першим за популярністю атрибутом кожного українця. Втім, якщо ви думали, що використовувати зовнішній акумулятор можна лише для підзарядки телефонів або ноутбуків, то помилялись. Насправді за допомогою спеціального дроту також можна використовувати WI-FI роутер.

Перш за все, потрібно подзвонити своєму Інтернет-провайдеру для того, щоб з’ясувати, як правильно потрібно налаштовувати девайс з джерелом енергії. Існує декілька типів Інтернет-з’єднання – оптоволоконне або ADSL-провайдер, який постачає мережу за допомогою телефонної лінії. Провайдер підкаже, чи можливо взагалі налаштувати підключення до вузла зв’язку за допомогою павербанка.

Потрібні вам у майбутньому дані завжди вказані на звороті обраного вами приладу

Тепер вам потрібно дізнатись параметри живлення наступних пристроїв: роутер, маршрутизатор, оптичний термінал, модем або інше. Вам потрібні показники напруги та потужності. Перший показник завжди вказується на зворотному боці вашого девайса. Для того, аби дізнатись потужність, потрібно помножити напругу на силу струму, яка також вказується на звороті.

Тепер потрібно подбати про найголовніше, завдяки чому працюватиме Інтернет. Придбайте кабель, за допомогою якого ви під’єднаєте модем до павербанка. Серед двох типів кабелю, на 9 та 12 вольтів, потрібно обрати той, який підходить вам.

Придбайте потрібний кабель

Коли ви підготували всі потрібні складові, варто потурбуватись про те, що павербанк “тягнув” живлення вашого пристрою. Інформація про потужність павербанку завжди вказується на його корпусі.

Поділитися