Не впадіть, дізнавшись, скільки сьогодні коштує одна ніч в готелі з “Один вдома-2”: жити як Кевін не по кишені

За сюжетом маленький хлопчик проживав в одному з найкращих готелів у Нью-Йорку. Це сталося випадково, але щоб жити там зараз Кевіну, швидше за все, не вистачило би коштів.

Культовий фільм “Один вдома” вражає свою історю та додає новорічного настрою вже не перший десяток років. За сюжетом двох перших частин маленький хлопчик на ім’я Кевін загадує на Різдво бажання бути самому у цей день і ніколи більше не бачити свою родину.

В першій частині він прокидається сам вдома без дорослих, братів та сестер та власноруч дає відсіч Мокрим бандитам, які задумали пограбувати цілий район, включаючи будинок родини маленького Кевіна, а в другій частині він сідає не на той літак і опиняється в Нью Йорку.

Скільки коштує відпочинок у готелі з фільму Один вдома
Скільки коштує відпочинок у готелі з фільму Один вдома

У цьому великому місті, за щасливим збігом для хлопця, при ньому була сумка його батька зі всіма кредитними картками, грошима та диктофоном, який ще нераз знадбиться бешкетнику. Він не вигадує нічого іншого, як поселитися в одному з найкращих та дорогих готелів Нью-Йорка “The Plaza Hotel”. На момент зйомок його власником був Дональд Трамп, що також з’явився у фільмі, але лише в одному кадрі.

Готель “Плаза” став знімальним майданчиком не лише для дитячого кіно. У стінах цього неймовірного та шикарного готелю знімався й “Великий Гетсбі”, “Крокодил Денді”, “Запах жінки” та багато інших. Готель служить не лише як місце для відпочинку, але й туристично популярне місце.

Скільки коштує відпочинок у готелі з фільму Один вдома
Скільки коштує відпочинок у готелі з фільму Один вдома

Якщо ви хочете зупинитися у готелі, то вам доведеться заплатити кругеньку суму. Один звичайний номер коштує близько 15 тисяч гривень за добу. Варто зазначити, що найменший номер є площею в 40-45 квадратних метрів, тому таке задоволення не буде дешевим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини