Які тарифи мобільного зв’язку найдешевші: коштують до 100 гривень і підійдуть пенсіонерам

Обрати правильний мобільний тариф - завдання не з простих. Хочеться, щоб не було обмежень у розмові з рідними, але й платити шалені гроші теж немає бажання.

Останнім часом, дуже складно знайти дешевий мобільний тариф від свого мобільного оператора, який буде повністю влаштувати і ціною, і наданими послугами. Не кожен оператор мобільного зв’язку надає дешеві послуги, але є деякі тарифи, на яких можна добряче зекономити.

Lifecell

Тариф “Просто Лайф” включає в себе 8 ГБ інтернету та 300 хвилини на дзвінки по всій Україні на будь-які номери. Передпала поновлюється раз на чорити тижні і коштує всього 90 гривень. Це найдешевший тарифний план Lifecell зі всіх, які представлені на офіційному сайті компанії.

Найдешевші тарифи мобільного зв'язку для кожного
Найдешевші тарифи мобільного зв’язку для кожного

Крім перерахованих вище послуг, ви отримаєте безлімітні дзвінки на номери Lifecell, якщо в вас закінчаться 300 хвилин, передбачених тарифом. Ви матимете можливість ввімкнути роздачу інтернету через ваші пристрої, а також є можливість отримати знижку 15% за “Тарифну підписку” або 10% для студентів. Детальніше можна дізнатися на офіційному сайті Lifecell.

Що стосується інших мобільних операторів, ціни на послуги старують в середньому від 150 гривень, тому вище названий тариф від Lifecell ідеально підійде пенсіонерам та дітям, які небагато часу проводять в телефоні і все, що їм потрібно – це телефонувати декілька разів на день або читати новини в Мережі.

Крім цього, в Lifecell існує послуга перенесення вашого номера. Ви можете зберегти старий номер від іншого мобільного оператора, але переключитесь на користування нового тарифного плану. Для того, щоб це зробити, вам необхідно відвідати один з центрів Lifecell у вашому рідному місті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини