Рейтинг маєтків ведучих ТСН: як виглядають будинки Марічки Падалко, Наталії Мосейчук, Лідії Таран і Алли Мазур

Відомі українські ведучі можуть похизуватися своїми коштовними маєтками. Сьогодні ви дізнаєтеся, в кого з ведучих ТСН найкращих маєток для ідеального життя.

Лідія Таран

Відома телеведуча Лідія Таран покинула Україну з початком повмасштабного вторгнення і покинула свій стильний будинок, в якому проживала разом зі свєою родиною. Зараз зірка проживає у Франції, а її будинок став одним з тих, який постраждав від обстрілів російських окупантів.

Будинок Лідії Таран
Будинок Лідії Таран

Маєток зіркової телеведучої весь в білих вишуканих кольорах і одразу створюється затишна атмосфера. Через білий колір приміщення здається значно більшим. Можна помітити стильний ремонт в комбінації з дерев’яними вставками.

Наталія Мосейчук

Будинок Алли Мазур
Будинок Наталії Мосейчук

Будинок зірки також постраждав від обстрілів. Зірка розповіла, що в її будинку вибиті всі вікна, розбиті паркани і немає жодних посаджених рослин. Не дивлячись на такі наслідки, будинки сусідів виглядають ще гірше.

До цього в неї був просторний білий гарний будинок, виконаний в стриманих та гарних кольорах. Ззовні будинок має кубічну форму, що дуже відрізняється від всіх інших будинків своєю красою.

Алла Мазур

Алла Мазур не любить показувати свою домівку. Зірка зробила це лише одного разу, після народження сина. На фотографіях можна побачити, що вдома виконаний охайний ремонт та немає зайвої помпезності. Дизайн квартири в сіро-коричневих тонах, який не обтяжує і заспокоює.

Марічка Падалко

Заміський будинок Марічки Падалко на перший погляд виглядає дуже звичайним. Будинок зроблений з дерева, а всередині панує спокійна атмосфера. На фотогрфіях Марічки можна побачити, що будинок має два поверхи і всередині дуже простий, якраз підходить для її великої та дружньої родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини