Тимур Мірошниченко розповів, скільки грошей отримав за проведення Нацвідбору: “В договорі прописано”

Тимур Мірошниченко є незмінним ведучим "Євробачення" і Нацвідбору. Чоловік розповів, скільки грошей він отримав за проведення нещодавнього Нацвідброру.

Тимур Мірошниченко досить непогано заробляє, але є певні речі, які робляться для душі. Однією з таких речей можна назвати проведення Нацвідбору “Євробачення-2024”. Нещодавно шоумен розповів, який гонорар йому заплатили за активну участь у такому дійстві. Як виявилося, за таку суму не можна навіть сходити в магазин.

“Якщо хтось думає, що отримую за це гроші, то це не так. У мене в договорі було прописано – 185 гривень – з них ще треба сплатити податки, але я вважаю, що культура та представлення України та міжнародній арені – обовʼязкове”, – розповів Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко розповів про гонорар за проведення Нацвідбору
Тимур Мірошниченко розповів про гонорар за проведення Нацвідбору

Раніше Тимур говорив про те, чому так важливо навіть в умовах повномасштабного вторгнення говорити про себе на світовій арені, приймати участь у таких конкурсах і таке інше. На думку ведучого, Україні дуже потрібно популяризувати українську творчість не лише за межами нашої держави, але й всередині неї. В Україні досі продовжують споживати російський контент, що не зовсім позитивно відбивається на ставленні таких людей до повномасштабного вторгнення. Так чи інакше, але Тимур Мірошниченко підтримує конкурсанток на “Євробаченні-2024” і переконаний, що в них все вийде.

Нагадаємо, перемогу у Нацвідборі отримали співачка Jerry Heil та реперка Alyona Alyona з піснею “Тереза Марія”. Зараз в Мережі активно критикують дівчат через текст цієї пісні, але європейським слухачам пісня дуже сподобалася. Світові букмекери після перемоги артисток на Нацвідборі підвищили свої ставки на перемогу України. Зараз ця позначка досягла 18%, поки інші країни мають менші оцінки за прогнозами спеціалістів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини