Співачка Тіна Кароль розкрила секрети своєї стрункої та ідеальної фігури: раціон, як у Дюймовочки

Тіна Кароль - володарка ідеальної фігури, але мало хто знає, яка велика робота стоїть за цим. Співачка розповіла прихильникам, як насправді харчується і що їй допомагає.

Українським зіркам буває досить складно слідкувати за своїм раціоном та фігурою. Постійні подорожі гастролями неабияк втомлюють і залишається справді мало часу для того, щоб подумати про правильне харчування, але це історія не про Тіну Кароль. Зірка може похизуватися по-справжньому відмінною фігурою та якістю своєї шкіри, а тому вирішила розповісти своїм прихильникам декілька секретів стосовно свого харчування.

Як каже Кароль, вона намагається скласти свій раціон харчування так, щоб викреслити з нього всі можливі вуглеводи, але ніколи не збуває про білки. На думку співачки саме вуглеводи заважають підтримувати красу шкіри та тіла у відповідній формі, тому вона їх майже не їсть.

“Зменшуючи їх, ти отримуєш справжній віковий контроль”, – розповідає співачка.

Тіна Кароль розповіла про своє харчування
Тіна Кароль розповіла про своє харчування

Звісно, дуже непросто стримувати себе у бажанні зʼїсти щось смачненьке та шкідливе, але Тіну мотивує власне відображення в дзеркалі. Коли бачиш, що з іншого боку на тебе дивиться струнка та гарна дівчина – бажання їсти шкідливі продукти вмить зникає, тому це справа часу та сили волі.

“Так, триматися складно, але набагато складніше дивитися у дзеркало і бачити там абсолютно не себе. Шукати білок у продуктах – це справжній квест, але воно того варте”, – додає Кароль.

На прикладі Тіни можна побачити, що такі поради й справді працюють, але подібний раціон підходить далеко не кожній дівчині. Для того, щоб підібрати саме ту дієту, яка буде вам підходити – краще звернутися до дієтолога, який не лише підкаже, але й детально розпише що і як потрібно їсти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини