Підживіть часник цим добривом: почне рости не по днях, а по годинах. Не буде жовтіти і дасть багатий врожай

Кожен господар свого городу хоче мати ідеальний врожай. Нерідко помічаємо, що овочевим культурам потрібне якісне підживлення. Сьогодні ви дізнаєтеся, як виростити ідеальний часник.

Кожен городник мріє про ідеальний та багатий врожай, але для цього потрібно дуже багато працювати. Часто городники не звертають увагу на те, що часнику також необхідне якісне підживлення, тому врожай починає жовтіти і може легко зіпсуватися. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що потрібно робити для того, щоб врятувати плоди.

Причини поганого врожаю

  • Є декілька причин, з яких може жовтіти часник. Найголовніша – різкий перепад температур, або дуже холодна погода вночі. Якщо ви посадили свої плоди у ранню холодну пору, то він може піддаватися нічним заморозкам, саме тому потрібно його рятувати.
  • Не виняток, що врожай буде зіпсованим через надмірну зволоженість самого ґрунту. Тут впливає не лише дощ та інші опади, але й природна вологість землі.
  • Одна з найголовшіних причин – шкідники або хвороба, які заважають вирощуванню часника.
Найкращі способи підживлення часнику
Найкращі способи підживлення часнику

Підживлення часнику

  • Запобігти псування частину через перепади температур зможуть магазинні засоби. В садівничих магазинах можна купити Епін чи Циркон.
  • Також плодам може не вистачати поживних речовин і надмірна волога псуватиме загальну картинку. Тут ідеально впорається мульчування, яке наситить часник вітамінами, а також візьме на себе велику частину вологи. Грядки краще обсипали попелом, а також обробити грядки спеціальною речовиною. 10 грамів сечовини потрібно розвести з 10-ма літрами води і поприскати на часник.
  • Також хорошою ідеєю буде підживлення часнику доломітовим борошном. Якщо немає можливості знайти такий цінний продукт, використовуйте пісок або торф, який потрібно додати до ґрунту.

Коли робити підживлення

Перше підживлення потрібно робити через тиждень після першого посіду. Далі слідкуємо за станом вашого врожаю і робимо ще одне підживлення на кінці червня та на початку липня. . Не забувайте про відповідний захист тому, що обробка буває токсичною. Потрібно як слід захистити себе, щоб у майбутньому не було плачевних наслідків через надмірну кількість токсичних речовин у ваших дихальних шляхах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини