Покрокова інструкція, як створити свій емодзі: Emoji Kitchen у Google тепер не тільки для Android

Google тепер дозволяє самостійно створювати емодзі – смайлики. Достатньо обрати два ваших улюблених емодзі та скомбінувати його в одне ціле. Розповідаємо, як це зробити

Команда найвідомішої у світі компанії Google створила новий проєкт. Спеціалісти додали для користувачів можливість самостійного створення так званих емодзі – смайликів, якими мільярди людей у всьому світі активно користуються щодня. Що потрібно зробити для того, щоб створити новий емодзі та як правильно користуватись новоствореним сервісом?

Як створити свій емодзі у Google

Назва нового сервісу від Google дослівно переводиться, як “кухня емодзі”. Так, раніше можливість створити новий смайлик була представлена виключно для користувачів техніки на операційній системі Android. Втім, тепер користуватись такою фішкою можуть і власники “яблуневої” техніки на операційній системі iOS.

Експерти пояснили, як можна створити власний емодзі у новому сервісі від Google
Експерти пояснили, як можна створити власний емодзі у новому сервісі від Google

Для того, щоб створити власний смайлик, достатньо зайти у пошукову систему Google та в рядку, де ви зазвичай пишете свій пошуковий запит ввести наступні слова – “Emoji Kitchen”. Перед вами з’явиться зображення, на якому можна буде побачити безліч різних смайликів, а під всіма емодзі з’явиться кнопка “Вчимося готувати”. Для початку сервіс Google у довільному порядку обере будь-які емодзі та створить з них одне ціле.

Втім, обирати смайлики ви можете і самостійно. Для цього просто натисніть кнопку “Очистити все”. Тепер квадратики, де раніше були обрані Google емодзі, стануть пустими. Натисніть на перший і на другий пустий квадрат та оберіть бажані емодзі самостійно. Тоді сервіс створить із двох обраних вами смайликів новий.

Як самостійно створити новий емодзі у новому сервісі від Google Emoji Kitchen
Як самостійно створити новий емодзі у новому сервісі від Google Emoji Kitchen

Коли новий емодзі створено, просто натисніть на нього. Новий смайлик автоматично скопіюється у буфер обміну. Тепер ви можете спокійно користуватись новим емодзі. Просто вставте його у повідомлення та надішліть.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини