Рубрики: Цікаве

Як прасувати одяг вдвічі швидше: несподівана порада допоможе тим, хто терпіти не може м’яті речі. Лайфхак

Експерти розповіли про простий лайфхак, який допоможе всі господиням і господарям, які не люблять прасувати одяг. Тепер вам не доведеться витрачати на це багато часу.

Не кожен господар і далеко не кожна господиня полюбляють процес прасування одягу. Ба більше, чимало людей настільки терпіти не можуть це заняття, що навіть відносять свій одяг у спеціальні служби, де їх на замовлення працюють. Втім, вам не доведеться витрачати свої сили на прасування речей або гроші на те, щоб це зробив хтось інший. Проста порада допоможе назавжди вирішити цю проблему.

Як прасувати одяг швидко

Навіть якщо у вашому домі є спеціальна пральна машинка з функцією прасування після циклу прання, не завжди речі залишаються ідеально рівними. Саме тому господарям і господиням таки доводиться “звертатись” до праски. Втім, зазначають досвідчені домогосподарки, вам не потрібен цей девайс для того, аби зробити багато речей ідеально рівними та красивими. Ваш одяг завдяки цій пораді буде виглядати так, ніби ви його щойно придбали у фірмовому бутику.

Експерти розповіли про прості поради, які допоможуть прасувати одяг вдвічі швидше

Так, лайфхак допоможе, якщо ви вирушили у поїздку й не взяли з собою свого вірного помічника. У ванну потрібно набрати дуже й дуже гарячу воду – таку, аби навіть йшла пара. Розвішайте одяг на мотузки або спеціальні підставки та розташуйте неподалік від ванни. Наступним кроком закрийте двері у кімнату, аби пара з гарячої води не так швидко виходила з приміщення.

Експерти розповіли про прості поради, які допоможуть прасувати одяг вдвічі швидше

Таким чином гаряча пара розгладить ваш одяг, а ваша участь у цьому процесі – мінімальна. Все, що вам потрібно, це всього лише набрати ванну та розвішати речі. Далі залиште їх у закритому приміщенні на пів години або навіть на годину. Коли ви повернетесь у ванну кімнату через цей час, то побачите, що одяг став рівнесеньким.

Поділитися