Рубрики: Цікаве

Чорні дарують позитив, а руді приманюють гроші: що насправді означають різні кольори шерсті котів

Коти - не просто гарні та граційні тварини. Виявляється, що їх забарвлення також впливає на те, чим вони можуть поділитися з господарями. Деталі в матеріалі.

Кіт у домі – це завжди хороша прикмета, адже науково доведено, що у власників пухнастиків вірогідність померти від серцевого нападу чи інсульту на 30% менша, ніж у тих, хто не має котів. Також хвостики допомагають впоратися зі стресом.

Але про що може свідчити забарвлення кота?

Чорний колір пухнастика асоціюють з чаклунством і магією. Втім, незважаючи на прикмети, які кажуть, що чорні коти приносять нещастя – насправді ж чорні коти, навпаки, здатні забирати у власників негатив.

Руді кішки були частими супутницями відьом. Пухнастики такого кольору за повірями несуть в родину енергію достатку. Окрім того, вони наповнені потужною чоловічою силою, енергією Сонця та енергією Янь.

Рудий кіт

Що стосується сірих котів, то вважається, що вони приносять в дім удачу, щастя та кохання. Також вони здатні стабілізувати емоції власника.

Білих котиків вважають наділеними цілющою силою. Мовляв, такі тварини заряджають своїх котобатьків енергією здоров’я та допомагають знімати напругу.

Власники котів  забарвлення колор-пойнт (таке, як в сіамської кішки) за прикметами мають бути успішними та довго жити.

Триколірний хвостик принесе своєму власнику удачу, благополуччя та щастя та захистить від біди.

Котики, забарвлення яких складається з двох кольорів (чорно-білі, рудо-білі і т.д) дарують господарям мудрість та розуміння. Вони дуже дружелюбні та мають хист до полювання.

“Черепахове” забарвлення має чисту магію, яка дарує ясновидіння і здатність до цілительства.

Кішки золотистого окрасу дуже грайливі. Вважається, що вони наділяють власників енергією мудрості.

Поділитися