Рубрики: Цікаве

Ні грама більше й менше: точна кількість порошку, яка потрібна для якісного прання – інакше зламаєте машинку

Для того, аби ваша пральна машинка слугувала вам якомога довше, потрібно точно знати основні правила її експлуатації. Розповідаємо про точну кількість порошку, яку треба використовувати.

Найчастішою причиною, чому ламається пральна машина, є той факт, що її власники неправильно користуються технікою. Занадто багато одягу, неправильно вибраний режим прання чи порошок поганої якості можуть впливати на те, як довго буде слугувати вам ваша дорога техніка. Втім, не менш важливою є і кількість прального порошку, який ви кладете перед запуском програми. Розповідаємо, скільки треба для того, щоб пральна машина добре виконала свою функцію та залишилась цілою.

Скільки треба порошку для прання

Багато господинь і господарів перед початком прання кладуть у спеціальній відсік чимало прального порошку. У такому випадку всі керуються думкою, що чим більше додати засобу для прання, тим чистішим і запашнішим буде одяг. Втім, насправді така практика може не лише зашкодити вашим речам і зруйнувати структуру тканини, але й призвести до несправності пральної машини.

Експерти назвали точну кількість, скільки треба порошку для прання речей у пральній машинці

Річ у тім, що виробники пральних машин від самого початку закладають технічні характеристики девайсу, що передбачає суворо визначену кількість прального засобу, необхідного для очищення одягу. Якщо ви додаєте більше кількість порошку або гелю, то зайвий засіб просто осідає на різноманітних деталях вашої пральної машинки, що спричиняє появу зайвого нальоту, а в результаті стає причиною несправності техніки.

Експерти назвали точну кількість, скільки треба порошку для прання речей у пральній машинці

Ідеальним співвідношенням прального порошку до кількості одягу є 1 столова ложка засобу для прання на 1 кілограм брудного одягу. Звісно, кількість порошку може змінюватись, але виключно від двох факторів. Якщо вода у вашому домі жорстка або ви збираєтесь прати занадто брудний одяг, то можете додати на 1 столову ложку порошку більше. Тобто, на 5 кілограмів дуже брудного одягу варто додати не 5, а 6 столових ложок порошку.

Поділитися