Рубрики: Цікаве

Завжди розгладжені та добре пахнуть: як випрати штори, щоб вони не пом’ялися? Додала у пралку цей засіб

Якщо ви додасте до пральної машинки цей секретний інгредієнт, то він не дасть тканині зім'ятися. А це означає, що після прання вам не доведеться прасувати.

Багато господинь намагаються якнайдалі відсунути таку марудну домашню справу як прання штор. Це й зрозуміло, адже спершу їх потрібно зняти, потім випрати, випрасувати і вже тільки потім розвісити.

З цього “циклу” найбільше часу займає саме прасування штор. Та існує проста хитрість, яка значно спростить ваше життя і штори прасувати більше не доведеться ніколи!

Як прати штори, щоб вони не м’ялися?

Не дивлячись на те, що цю справу ніхто не любить – штори потрібно прати регулярно. Все тому, що на них постійно осідає пил, яким вреші дихає вся ваша родина. Окрім того, брудні штори дають “добро” на те, щоб пил осідав на все навкруги.

Лайфхак для прання штор

Тож прання потрібне! Найпростіше його виконати у пральній машинці. Та зверніть увагу на режим, при якому будете прати. Це важливо, щоб не зіпсувати тканину та зовнішній вигляд штор.

Оптимальним варіантом стане режим “ручного та делікатного прання” при температурі не більше 30 градусів. В такому випадку тканина не зімнеться і втратить первозданного вигляду.

Також варто використати під час прання один простий інгредієнт, а саме кондиціонер. Тільки використовуйте не кондиціонер для прання, а кондиціонер для волосся. Так-так, звучить дивно, проте цей лайфхак забезпечить неймовірний ефект і не дасть тканині зім’ятися. Тому після прання штор вам залишиться лише повісити їх, пропустивши етап прасування.

Використовуйте цей лайфхак, а вільний час краще приділіть собі та своїм рідним.

Поділитися