Рубрики: Цікаве

Змішайте сіль з оцтом і поставте на підлогу: подруги не повірили, що сталося з моєю квартирою за пару годин

Цей метод сприяє освіженню та очищенню повітря. Однак варто пам'ятати, що результати можуть варіюватися залежно від розмірів квартири, ступеня забруднення та інших факторів.

Для чого потрібно ставити на підлогу склянку з сіллю і оцтом?

Оцет і сіль – звичайні продукти на кухні, але їх застосування не обмежується лише кулінарією. Оцет може бути корисним для видалення бур’янів, плям поту з одягу, а також в лікуванні ангіни та видаленні неприємних запахів. Сіль, зі свого боку, може бути використана для прибирання вдома та зменшення вологості в приміщенні. Щоб позбутися від неприємних запахів у кімнаті, можна протерти розчином оцту поверхні та розпорошити його по кутах.

Як використовувати сіль і оцет для очищення квартири?

Існує простий спосіб освіжити повітря в кімнаті та очистити його від “негативної” енергії. Сіль створює у повітрі іони, які допомагають очистити приміщення, а оцет посилює цей ефект. Для цього можна взяти прозору склянку, додати 2 столові ложки солі та одну столову ложку оцту, після чого налити води. Потрібно поставити цю склянку з розчином на підлогу, і наступного дня ви відчуєте вражаючий результат. Повітря в кімнаті стане значно свіжішим. Спробуйте цю просту техніку та освіжіть свою квартиру! Інгредієнти доступні для всіх.

Експерти розповіли, як ефективно очистити повітря у квартирі

Вам знадобиться:

1 склянка (вона має бути повністю прозорою);

Білий оцет;

Морська сіль;

Вода.

Приготування:

Візьміть прозору склянку і насипте в неї морську сіль (вона повинна покривати приблизно третину склянки). Потім додайте невелику кількість оцту та залийте склянку водою. Помістіть склянку в ті місця, де ви проводите найбільше часу, і туди, де вас відвідують інші люди, тому, що цей засіб допоможе також позбутися негативної енергії. Залишіть склянку на цьому місці на 24 години. Через добу огляньте склянку. Якщо розчин такий самий, як ви його залишили, у цій кімнаті, то немає негативної енергії. Якщо рівень води піднявся, або якщо на склі з’явилися плями, тобто є проблеми з енергією. У цьому випадку повторіть процедуру ще раз з новою склянкою і продовжуйте повторювати, поки розчин не стане чистим.

Поділитися